V-jelet mutat a Horrors

2017.06.29. 16:03, Frontrecorder

thehorrors.jpg

Tíz év alatt az ötödik albumához ért a Horrors, a szeptember 22-én érkező nagylemez a többértelmű V címet kapta (ami ugye nemcsak az ötös számot jelöli, de a győzelem és a béke, na meg Angliában a "kapd be" kézjele is). A zenekar az album turnéjával ismét eljut Budapestre, november végén.

A Horrors eddig mind a négy lemezével más arcát mutatta, és a folytonos változás/változatosság elvét nem adták fel a soron következő stúdiólemezen sem, ezt nem győzik nyomatékosítani az új anyag kapcsán. Eddig olyasmik hangzottak el, hogy ez az eddigi legprogresszívebb és legnagyobbat fogó anyaguk, hogy olyan forrásokból merít többek közt, mint a dance, a trance és az 80-as évek popja, a frontember Faris Badwan ugyanakkor azt nyilatkozta az NME-nek, hogy ne kérdezzék, milyen a lemez, mert minden nap mást mondana - és egyelőre maradjunk is ennyiben. Ami szilárd tény, hogy Paul Epworth produceri irányításával, annak londoni stúdiójában készült az album, amelyre tíz dal került rá, és bő három évvel az előző után, szeptember 22-én jelenik meg. Íme az első kislemeznek kipécézett dal, a darkos psych rock-mángorlás Machine:


Az albumhoz kapcsolódó turnéból nem marad ki Budapest, a zenekar november 30-án a  Dürer Kertben koncertezik, Facebook-esemény.

a V dallistája és borítója:

01. Hologram
02. Press Enter To Exit
03. Machine
04. Ghost
05. Two Way Mirror
06. Weighed Down
07. World Below
08. Gathering
09. It’s A Good Life
10. Something To Remember Me By

horrorsv_1.jpg

Címkék: the horrors
https://recorder.blog.hu/2017/06/29/v-jelet_mutat_a_horrors
V-jelet mutat a Horrors
süti beállítások módosítása