Klippremier! Calidora: Újrafestem

2017.06.15. 19:00, rerecorder

calidora_ujrafestem_yt.jpg

Calidora hangjával először 2015-ben találkoztunk Vekonyz In My Mind című felvételén. Azóta az énekesnő szólóban is fülbemászó dallamokkal rukkolt elő: első magyar nyelvű szerzeménye Én már nem címmel debütált, majd 2016 végén egy Tankcsapda-feldolgozással (Azt mondom állj) lepte meg közönséget. Calidora legközelebb A Dal színpadán és műsorában szerepelt Glory című dalával, most pedig egy tropical house-os dallal nyitja a nyarat – első hivatalos videójával.

Az énekesnő legújabb felvétele, a klippel együtt most debütáló Újrafestem párkapcsolati témákat boncolgat. Calidora szerint „témájában kicsit olyan, mintha az Én már nem folytatása lenne, arról a folyamatról szól, amikor egy nehéz időszak után az ember újra megtalálja saját magát és egy erősebb, magabiztosabb személy néz vissza rá a tükörből.”

A dalhoz elkészült az énekesnő első videóklipje is, amit a főszereplő mellett a rendező Száraz Bence is igyekezett minél személyesebbre varázsolni. „Tele van személyes utalásokkal, megmutatja, hogyan merítek erőt a zenéből és a barátaim szeretetéből. Nagyon izgultam, hogy jól sikerüljön, de szerintem szuper lett a végeredmény” – mondta Dóri az elkészült kisfilmről.


Az Újrafestemet és Calidora további szerzeményeit legközelebb június 16-án hallhatjuk élőben, amikor Ráckevén, a Péntek Esti Korzón ad akusztikus koncertet, Facebook-eseményoldal


és akkor a nyári slágeres Újrafestem klipje: 


Calidora Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2017/06/15/klippremier_calidora_ujrafestem
Klippremier! Calidora: Újrafestem
süti beállítások módosítása