Itt a Cseh Tamás Program – Induló előadók: Deep Glaze, Hoodoo Offenders, Hangácsi Márton

2017.05.10. 08:30, rerecorder

deepglaze01.jpg

Deep Glaze (nyitóképen) lemez- és videópremier, Hoodoo Offenders nagylemez és limitált kiadás a Record Store Dayre, Hangácsi Márton lemezpremier.

Deep Glaze lemez- és videópremier

A két éve alakult Deep Glaze tavaly ősszel lett a Cseh Tamás Program támogatottja. Az elszállós, álomszerű rockot játszó zenekar március végén mutatta be új nagylemezét.

Az együttes első nagylemeze a Pressure címet kapta. Az erről megjelent első dal, a Black Velvet visszafogott, de szuggesztív minimálvideót kapott, a vizuál Halasi Bálint és Lain Damján munkája, az eredeti fotót Kránicz Richárd készítette. A Deep Glaze első lemezét a Kuplungban mutatta be március 24-én a Kolin társaságában. A dalpremier a Keretblogon volt, és ehhez még egy egy szűk körű lemezmeghallgató is társult az Omnivore Galleryben.


hoodoooffenders01.jpg

Hoodoo Offenders nagylemez és limitált kiadás a Record Store Dayre

Bár a stoneres alapokat dallamos rockkal ötvöző Hoodoo Offenders Sweet Revenge for Weak Days című lemezének megjenése a tervezett áprilisról májusra tolódott, nem maradtunk premier nélkül.

A zenekar ugyanis az április 22-i Record Store Dayre nagyon szűk, mindössze 10 darabos szériában megjelentette a lemezt, és a Musiclandben elő is adta annak anyagát, de legalábbis egy részét. A Hoodoo Offenders első lemezét a Music Fashion adja ki a Cseh Tamás Program támogatásával.

hangacsi_cover01.jpgHangácsi Márton lemezpremier

Hangácsi Márton, a kiváló dalszerző-előadó első nagylemeze május 8-án jelent meg. A My True Fairy Tale című album kiadását a Cseh Tamás Program támogatja.

A lemezről már korábban megjelent egy nagyszerű “táncklip” a One című dalhoz, ennek online premierje a Recorderen volt. A gitáros-énekes dalszerző-generáció egyik legkiemelkedőbb alakjának első lemeze a magyar pop egyik fontos eseménye 2017-ben.


A cikksorozat a Cseh Tamás Program együttműködésével készül.

https://recorder.blog.hu/2017/05/10/itt_a_cseh_tamas_program_indulo_eloadok_deep_glaze_hoodoo_offenders_hangacsi_marton
Itt a Cseh Tamás Program – Induló előadók: Deep Glaze, Hoodoo Offenders, Hangácsi Márton
süti beállítások módosítása