Moziban is lemehetne az új Alt-J-klip

2017.04.18. 16:45, prerecorder

d76c33de.jpg

2015 után idén ismét fellép a Szigeten (és először a Pohodán) az Alt-J és a zenekar ezúttal friss albummal érkezik, amelynek megjelenésére gőzerővel készül a trió. A júniusban kijövő Relaxer című harmadik album In Cold Blood című, elsőként megosztott dala után bemutatták a lemezborítót és felfedték a dallistát is, aztán interaktív videójátékkal kedveskedtek a rajongóknak és most legutóbb új videójukat osztották meg a világgal. A brit artpopegyüttes legfrissebb klipje a szerelmet és a sokszor velejáró veszteséget filmesíti meg - szinte szó szerint, annyira mozifilmes hatású a míves videó.

Az angol trió legújabb klipjét Young Replicant rendezte, a videóról szűkszavúan annyit mondott a formáció, hogy egy "gyönyörűen fényképezett történet a szerelemről és a veszteségről Mexikóban." És tényleg: lényegében ezekkel a szavakkal lehet a legjobban jellemezni a klipet. A videóban egy fiatal elindul a sivatagban, útjára pedig egy szamár és egy koporsóban fekvő lány kíséri. Vándorlása során pedig természetesen számos veszéllyel kell szembenéznie. A mozgókép fényképezése tényleg maximálisan filmszerű, gyönyörűen kivitelezett a klip. Manapság kevés ilyen klasszikus videó készül, amelyeknek története van és hanyagolja az elmúlt évek során alkalmazott kliséket. 


A 2014-ES MÁSODIK LEMEZ MIT TETT HOZZÁ A BEMUTATKOZÁSHOZ?

alt-j_relaxer_cover.jpgA június huszadikán megjelenő Relaxer számlistája és borítója:

01 3WW
02 In Cold Blood
03 House of the Rising Sun
04 Hit Me Like That Snare
05 Deadcrush
06 Adeline
07 Last Year
08 Pleader 

A 3ww-hez készített klip mellett még számos dologgal kedveskedett a zenekar. Ilyen például az online videójáték, amit az Alt-J honlapján lehet kipróbálni.


az Alt-J míves klipje:


az új album egy másik dalát is megosztotta már a zenekar:

https://recorder.blog.hu/2017/04/18/moziban_is_lemehetne_az_uj_altjklip
Moziban is lemehetne az új Alt-J-klip
süti beállítások módosítása