EP Premier! Franklin Mods: Nice Days

2017.04.08. 16:00, therecorder

franklin_mods_real.jpg

A 2015-ben alapított, budapesti, ám az Artic Monkeys szellemét minden gond nélkül megidézni képes indierockos Franklin Mods immár másodjára mutatja be új anyagát a Recorderen – április 12-én pedig élőben is hallhatjuk őket a Kuplungban!

A Franklin Mods 2015-ben jelentette meg első EP-jét a Recorderen Inner Space In A Total Mess címmel, amiben eléggé hangsúlyosak voltak a srácokat inspiráló zenekarok (mint a Kasabian, a Foals vagy a fent is emlegetett Arctic Monkeys) ihlette gitártémák, ám a Nice Days már kicsit más – köszönhető ez annak is, hogy az eddigi felálláshoz, azaz Hunyadi Máté (dalszerző, énekes), Királyfalvi Hunor (gitár, vokál), Juhász Márk (basszusgitár) és Koppányi Ádám (dob, vokál) mellé csatlakozott Bencsik Levente is, aki a billentyűsként és gitárosként betöltött helye mellett az album producere is volt. Emiatt is lett igazán izgalmas a szerelemről és útkeresésről szóló lemez – a Nice Days egyik dalában még egy William Blake versrészlet is elhangzik.

"A zenekar tagjai nagyon különböző területeken mozognak: csak a zene köt minket össze, de úgy érezzük, ez éppen elég egy erős kötelékhez."


az áprilisi 12-i, kuplungos ep-bemutató Facebook-eseményoldala


a teljes EP:

https://recorder.blog.hu/2017/04/08/ep_premier_franklin_mods_nice_days
EP Premier! Franklin Mods: Nice Days
süti beállítások módosítása