Klippremier! DLRM: Angry Bob

2017.03.29. 10:00, rerecorder

dlrm_02_opti.jpg

A budapesti DLRM stílusában az indie és stoner rockot elegyíti, saját stílusát gypsindie-ként definiálja. A 2014-ben alakult zenekar két kislemezzel – a Dear Danube-bal és a Gypsindie-vel – a háta mögött idén április elején adja ki debütlemezét, a stílusok vegyítését folytató Cheeky Piget, ezt vezeti fel a legújabb szövegvideós klipje, az Angry Bob.

A DLRM (Szabó Márton – ének, gitár, Petróczi-Farkas Ádám – szólógitár, Fekete Áron Dániel – basszusgitár, vokál, Tóth Farkas Gáspár – dob, Bacsa Levente – ütőhangszerek) áprilisban érkező Cheeky Pig című bemutatkozó LP-je Nóniusz Gábor producer közreműködésével készült, nyolc angol nyelvű dal szerepel majd rajta. Az eddigi jellemző henye alterrockhangzás mellé a lemezen egy „lényegretörőbb” oldalát is megmutatja a társaság, a desert rockosabb elemek is megjelennek, ami a felvezető Angry Bobra is jellemző. A szövegvideó Szilágyi Mihály főszereplésével készült, Bátori ’Jim’ Gábor rendezte.

a DLRM legközelebb 2017. április 15-én, lép fel a Kuplungban, ott mutatja be első nagylemezét a formáció, Facebook-eseményoldal


és akkor az indie-stoner Angry Bob szövegvideója: 


DLRM-facebook

https://recorder.blog.hu/2017/03/29/klippremier_dlrm_angry_bob
Klippremier! DLRM: Angry Bob
süti beállítások módosítása