Klippremier! USEME: Szélesvásznú ég

2017.03.06. 19:00, rerecorder

useme_2.jpg

Az egykori Subscribe-, Blind Myself-, Idoru-, Ganxsta Zolee és a Kartel- tagokból, valamint hangstúdió-vezetőből létrejött USEME szupergrup 2015-ben adott először életjelet magáról, 2016-ban mutatta meg első nagylemezét és most, 2017 elején, bő egy évvel a debütálás után már harmadik új dalát mutatja be. Premier!

A tavaly köztudatba robbant USEME tehát újabb dalt mutat be Világvevő című albuma óta, immár a harmadikat (a Rég nem látsz jól és az Ez a mi portrénk steampunk videoklipje után). Az igen termékeny formáció friss Szélesvásznú ég című dala már az ősszel megjelenő második USEME-lemez újabb beharangozója, és tovább színesíti a sokrétű zenekar zenei világát.

"A szöveges videóban az elmúlt év legemlékezetesebb pillanatai láthatóak turnéfilm formájában - hiszen gyakorlatilag végigkoncerteztük egész 2016-ot." A zenekar májusig országos turnét tart a Leander Kills és az AWS társaságában, ennek kiemelt állomása az április 22-i budapesti buli a Dürer Kertben (Facebook-eseményoldal), nyáron pedig ott lesznek majd minden nagyobb fesztiválon.

LEMEZTÁSKA-INTERJÚNK SZALKAI TIBOR USEME-GITÁROSSAL.

és akkor a Szélesvásznú ég turnéklipje: 


fotó: Rosta A. Márk


USEME
Facebook-oldal

https://recorder.blog.hu/2017/03/06/klippremier_useme_szelesvasznu_eg
Klippremier! USEME: Szélesvásznú ég
süti beállítások módosítása