Újabb nevekkel jött elő a Sziget!

2017.01.25. 19:19, prerecorder

unnamed_2.png

A hét elején már megírtuk, hogy az Interpol biztosan fel fog lépni az idei Szigeten, ma pedig újabb fellépőket jelentett be a fesztivál. A line-upban találhatunk olyan neveket, akik először jönnek Magyarországra, de olyanokat is, akiknek valószínűleg már jól ismerik a budapesti turistalátványosságokat. Eddig az aktuális hiphopperek, Danny Brown, Vince Staples a legizgalmasabb előadók.Decemberben érkezett meg az első fellépő-özön, amelyben Vince Staples volt a Magyarországon még nem járt menő előadó, a visszatérők között várhatjuk a Major Lazert, a Two Door Cinema Clubot, Tom Odellt, a Bad Religiont, DJ Shadow-t, Mac DeMarcót, a GusGus-t, a Kensingtont, na meg őket: W&W, Oliver Heldens, WE ARE GTAOh Wonder. Az is kiderült, hogy az end show-t 2017-ben a Dimitri Vegas and Like Mike páros szolgáltja. 

Majd, mint ahogyan azt cikkünk elején írtuk, a héten az Interpol is bejelentette, hogy ott lesz az idei Szigeten és végigjátssza az idén tizenötéves Turn On The Bright Lights című klasszik albumát.

A nemrég új érdekeltségbe került fesztivál a mai napon újabb neveket jelentett be. Első alkalommal érkezik hazánkba Danny Brown, a The Kills, a Metronomy és a The Pretty Reckless is. Visszatér Flume, a Billy Talent, Jamie Cullum, Charli XCX  és a hatodik nagylemezén dolgozó Kasabian. De a Crystal Fighters, a Leningrad és a Jagwar Ma is ismerősként fog fellépni a 2017-es Szigeten.  Az elektronikus zenei felhozatalt pedig a Clean Bandit, Fritz Kalkbrenner, Cashmere Cat, Sunnery James & Ryan Marciano és Maurice West fogja színesíteni.

Az eddigi felhozatalból tehát a két legaktuálisabb, legizgalmasabb előadó Danny Brown és Vince Staples, de a friss lemezzel először fellépő Kills és Metronomy is örvendetes bejelentés, meg persze az Interpol nosztalgikus koncertje is. 

első alkalommal látogat el Magyarországra a The Kills:


a Pretty Reckless is először fog ellátogatni Magyarországra:

https://recorder.blog.hu/2017/01/25/ujabb_nevekkel_jott_elo_a_sziget_kesz
Újabb nevekkel jött elő a Sziget!
süti beállítások módosítása