Rúzsa Magdi, Presser Gábor és a Magna Cum Laude is fellép a Telekom Magenta 1 koncertjén

2017.01.09. 14:00, Recorder.hu

ruzsapresser_650.JPG

(X) A Telekom az idei évet egy kizárólag a Magenta 1-es ügyfeleknek szóló ajándékkal indítja: egy különleges, zártkörű koncertre szóló páros belépővel ajándékozza meg azokat, akik 2017. február 28-ig legalább egy éve a Magenta 1 kedvezménycsomag előfizetői. Az eseményen fellép Presser GáborRúzsa Magdi és a Magna Cum Laude. A koncert Budapesten a Papp László Sportarénában lesz 2017. február 12-én vasárnap, két időpontban.

A Magyar Telekom a Magenta 1 névre keresztelt integrált kedvezménycsomagját 2015 augusztusában vezette be. Az azóta már 100 ezernél is több előfizetővel rendelkező csomaggal az ügyfelek egy kézből kapják kedvező áron mindazon szolgáltatásokat, amelyekre az egy háztartásban élőknek szükségük lehet, így a mobil- és TV-szolgáltatást, az otthoni internetet és a vezetékes telefont is. A Telekom időről időre exkluzív ajánlatokkal köszöni meg Magenta 1-es ügyfélkörének, hogy ezt a kedvezménycsomagot választották: tavaly nyáron a vállalat három hónapon keresztül korlátlan mobilinternet-használatot biztosított számukra, 2016. szeptembertől pedig az adott helyen elérhető maximális le- és feltöltési sebességgel mobilnetezhetnek a Telekom hálózatán a Magenta 1 előfizetéssel rendelkezők, valamint a velük egy mobilfolyószámlán lévő családtagjaik, bárhol is tartózkodjanak az ország területén.

A Magenta 1 koncert egyik különlegessége, hogy elhangzik majd Rúzsa Magdi és Presser Gábor előadásában Presser és Novák Péter legújabb száma, a Dobj egy papírrepülőt! is. A számhoz készített videoklipet alig több mint egy hete, 2016. december 28-án mutatták be a Telekom Facebook-oldalán.

FRISS INTERJÚ RÚZSA MAGDIVAL ITT, A RECORDEREN!

A klip a Telekom 2016. évi karácsonyi kampányának központi gondolatára épült, amely a kapcsolatok fontosságára, megerősítésére hívta fel a figyelmet  többek között arra is, hogy az ünnepi időszak jó alkalom lehet az emberek közötti távolságok áthidalására, a kapcsolatok (újra)felvételére.

A Telekom a Magenta 1 koncertre elektronikus üzenetekben (eDM és SMS) hívta meg az érintett ügyfeleket 2017. január 5-én, akiknek részvételi szándékukat legkésőbb 2017. január 11-ig kell jelezniük az üzenetben megkapott módon és regisztrációs felületen. A koncertekre kizárólag az első 10 ezer, teljes körűen kitöltött regisztrációval rendelkező Magenta 1 ügyfél kap egyedi, páros koncertjegyet.

A vidékről érkezők utazását szeretné megkönnyíteni a vállalat, így a koncertre szóló – belföldi másodosztályú vonatút 50 százalékát a Telekom megtéríti.

https://recorder.blog.hu/2017/01/09/ruzsa_magdi_presser_gabor_es_a_magna_cum_laude_is_fellep_a_telekom_magenta_1_koncertjen
Rúzsa Magdi, Presser Gábor és a Magna Cum Laude is fellép a Telekom Magenta 1 koncertjén
süti beállítások módosítása