Klippremier! Lóci játszik: Miért, miért miért?

2016.11.30. 19:30, prerecorder

loci.jpg

A Lóci játszik két éve debütált jelenlegi felállásával a Gozsdu Manó Klubban, ahová a zenekar december végén visszatér egy két estés duplakoncerttel, amit új lemezük fog követni, a Krokodil. Az album január elsején fog megjelenni, amin szerepelni fog legújabb daluk, a Miért. Ehhez készítettek most egy hangulatos videót, aminek a budapesti HÉV az egyik főszereplője.

Először a Ki Mit Tube versenye során hallhattak az emberek a zenekarról, ezen megszerezték a második helyet. A formációt akkor még egy duó alkotta, amelyből szépen fokozatosan kialakult a mostani felállás. Tavaly jelent meg a Hadd legyek arról híres című debütálás, amelynek folytatásáról a zenekar énekes-basszusgitárosa Csorba Lóci mesélt nekünk: "Az új lemez címe Krokodil. Mindig is akartunk egy állatos lemezt és ez most tökéletesen összefoglalja az elmúlt másfél évünket. Tizenegy dal lesz a lemezen, ami január 1-én elérhető lesz digitálisan és hagyományos cd formában is. Azonban készítettünk 100 darab teljesen egyedi karácsonyi kiadást, amit december 10-17. között lehet előrendelni az oldalunkon, és karácsonyra már a fa alá lehet tenni. Ez a lemez ránézésre egy bakelit, de valójában mégsem. Igazából egy nagy ’lóci-csomag’: bakelit lemeztokban egy krokodilos pendrive-on a lemez, egy meglepetés, fotók, matricák, képeslap és poszter. Az egészet pedig természetesen dedikálva küldjük ki karácsonyra."


CSEH TAMÁS PROGRAMBAN BEMUTATKOZIK: LÓCI JÁTSZIK.

Viszont a zenekar rajongóinak nem kell Karácsonyig várniuk, hogy valami újdonságot hallhassanak a zenekartól, hiszen elkészült legújabb klipjük a Miért, miért, miért? című dalukhoz, amely a közelgő albumon lesz rajta. A klipet Lóci általános iskolai barátjával, Baranya Ákossal készítették. A dalról és a klipről is mesélt magazinunknak a zenekar frontembere: "Nem klasszikus értelemben vett klipről van szó, hanem afféle lyrics videóról. De persze ezt sem tudtuk figyelmetlenül megcsinálni. Amikor azokon a gondolatokon morfondíroztam, amiről a dal szól, akkor rájöttem, hogy legtöbbször az az emlék jut eszembe, ahogy hajnalban ülök a HÉV-en és robogtam Kaszásdűlőről az egyetemre. A dal pedig azokról az apró hülyeségekről szól, amik rendkívül idegesítenek a másikban – pont ezért teljesen érthetetlen, hogy miért éppen így szeretsz újra belé."


karácsony előtt a zenekar egy kétestés koncertet fog tartani december 21-én és 22-én a Gozsdu Manó Klubban, ahol sok meglepetés várja a rajongókat, Facebook-eseményoldal


és akkor a Miért, miért, miért?-hez készült lyrics videó - a HÉV főszereplésével: 


a Lóci játszik Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2016/11/30/klippremier_loci_jatszik_miert
Klippremier! Lóci játszik: Miért, miért miért?
süti beállítások módosítása