Klippremier! Dallos Bogi: Már nem zavar

2016.11.24. 20:55, rerecorder

dallos_bogi_2.jpg

Bogi 2014-ben döntős volt A Dal tévéműsorban, karrierje rádiós slágerekkel indult be igazán, aztán Bogi &The Berry nevű zenekarával folytatta, hogy most ismét szólókarrierre váltson és bemutassa első klipes dalát Dallos Bogi néven jövőre érkező, már végig szerzőként is jegyzett első nagylemezéről. A Már nem zavar egyrészt elengedéstörténet, másrészt jólesően nyáridéző video a tél kapujában.

dallos_bogi.jpgDallos Bogi tehát fordulóponthoz érkezett karrierjében, amit stílusosan egy elengedéstörténettel nyit. A 2014-es ismertséget hozó We All nagy rádiós sikerét fokozatosan egy élőben is aktív zenekar irányába tolta a szerzőként is egyre aktívabb énekesnő, a Már nem zavar pedig már jövőre érkező első albumát harangozza be. Ezúttal a szerzemény énekdallamát jegyzi Bogi, az alapot Szebényi Dániel készítette, a szöveget pedig jóbarátja, ByeAlex írta. „A demóra egy halandzsa szöveget énekeltem fel, amit átküldtem Alexnek. Annak ellenére, hogy zenei téren nagyon válogatós, szerencsére megtetszett neki a dallam, így másnap vissza is küldte a szöveg vázlatát” – mesélte az előadó. A szám témája az elengedés, de ez nem csak a szerelemben fellépő nehézségekre vonatkozik, hanem az élet több területére is. „A dal szerintem több módon értelmezhető, de egy biztos: mindenki számára ismerős a "már nem zavar" érzés... Egy szakítás, barátság, korszak lezárásakor gyakran emlegetjük, hogy már elengedtem, túl vagyok rajta, de ez nincs mindig így. Akárcsak az életben, a szám végére is elérkezünk abba a fázisba, amikor őszintén elmondhatjuk, hogy valóban továbbléptünk.” 

Az új dalhoz videoklip is készült, amelynek Temesi Ádám volt a rendezője és az operatőre, a koncepciót közösen álmodták meg az énekesnővel. „Többféle klip szerepelt a bakancslistámon, régóta szerettem volna, egy olyan videót, amelyben egy hagyományos lemezjátszó is szerepet kap, de nagy álmom volt egy kádas jelenet is. persze ruhában - ezek most végre teljesültek! A videó nagy részét egy budapesti stúdióban vettük fel, de mivel a dalban több utalás is van a nyárra, ezért egy nyaraláson készült GoPro-s felvételekkel színesítettük. Mivel ez egy image-klip, fontosnak tartottam, hogy minél több arcomat megmutathassam benne. Mindegyik szettet imádom, de a farmeros, fehér felsős talán az igazi énem. Az utolsó jelenetekhez készítettünk még egy arany glitteres sminket is, ami szerintem nagyon különlegesre sikerült, és Tomcsányi Dóri ruhái is csodásak – mondta a klipről az énekesnő, aki a közelmúltban lett az M5-ön futó Mesterember műsorvezetője is.


és akkor a nyárnosztalgiát tápláló klip és friss popdal: 


Dallos Bogi Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2016/11/24/klippremier_dallos_bogi_mar_nem_zavar
Klippremier! Dallos Bogi: Már nem zavar
süti beállítások módosítása