A CEO új dala maga a jóleső borzongás

2016.08.23. 15:40, Frontrecorder

ceo_2.jpg

A 2014 legelején kiadott Wonderland után hamarosan jön a svéd CEO következő, harmadik albuma - legalábbis erre enged következtetni a napokban közzétett kisfilm és új dal.

"ALPHA .. PRINCESS .. SEASON .. UPON.. US.. GET.. 2.. WORK.." - ezzel a rejtélyes szöveggel került ki Erik Berglund egyszemélyes elektropopos projektjének Facebook-oldalára augusztus 19-én egy ugyancsak sejtelmes - és a CEO szokása szerint nyugtalanító - háromperces videó, melynek végén elhangzik a "CEO season" kijelentés. Tehát eljött újra a CEO ideje? Ha igen, akkor a videó címében szereplő "slushy" az új lemez címe lenne?

Ezek egyelőre függőben lévő kérdések, bár valószínű, hogy a válasz mindkettőre (de legalább az elsőre) igen, az viszont biztos, hogy Berglund tegnap kiadott egy új dalt is. A reggaetónszerű tropical dobritmusra és elnyújtott, északias trance-szintifutamokra felhúzott Kill Count egyszerre angyalian emelkedett és ördögien megszállott, megnyugtató és felkavaró, melegséget árasztó és jegesen dermesztő, szóval adja a CEO-tól megszokott  nem tudod hová tenni-érzést, és ez ahhoz pont elég, hogy az új albumát is kezdjük nagyon várni.

Címkék: ceo
https://recorder.blog.hu/2016/08/23/a_ceo_uj_dala_maga_a_joleso_borzongas
A CEO új dala maga a jóleső borzongás
süti beállítások módosítása