Tinashe Pamela Anderson babérjaira tör

2016.08.14. 17:23, Frontrecorder

baewatch.jpg

Akinek ebben a forró nyárban sürgősen szüksége van egy újabb forró videoklipre, annak most az "alternatív R&B Janet Jacksona", Tinashe siet a segítségére - a Baewatch-lányok élén.

Tinashe a jelenlegi fiatal R&B-generáció egyik nagy ígérete a modellből lett énekesnő (egyben dalszerző-producer, táncos, színész és kliprendező) Tinashe, akinek zenéje valahol az elektronikus alt-R&B és a kurrens kommersz pop határán mozog - na persze, ha egyáltalán el lehet még választani a kettőt. Saját kiadású mixtape-jei után a 2014 októberében megjelent első rendes stúdióalbumával (Aquarius) mindenesetre szépen belesimult az áramvonalasított nagykiadós R&B-előadók sorába (miközben a függetlenségét sem adta fel teljesen: legutóbbi, tavaly márciusi mixtape-je igazi hálószoba-produkció, az albumához pedig több saját finanszírozású klipet is forgatott). Minden megvan benne, ami a befutáshoz kell, de az igazi (kereskedelmileg is) nagy áttörése eddig valahogy elmaradt: a bemutatkozó lemeze a Billboard albumlistáján csak a legjobb húsz közé tudott felkapaszkodni, az utolsó kislemezdala, az All Hands On Deck pedig nem jutott be a Top 100-be - a népszerűségét végül a buja táncos klipje dobta meg. 

Mivel őszre várható második albumának eddigi single-jei sem tudtak javítani ezen a "bubbling under" (mainstream sikerküszöb alatti) pozíción, megint szükség volt hasonló mentőövre, vagyis Tinashe csábos külsejének és táncmozdulatainak kijátszására. Így az eredetileg még júliusban kijött Superlove-hoz készült egy (nyilván elsősorban) férfiszemek legeltetését szolgáló klip, melyben a Baywatch sorozat mintájára bikinis vízi mentősök domborítják, riszálják és illegetik, amit ilyenkor kell. A Baewatch-lányok - élükön Tinashével - mentségére legyen mondva, hogy a videó van annyira humoros és játékos, hogy ne érezzük teljesen a mögöttes olcsó klikkvadász szándékot.

 
a Joyride című lemez első klipes dala, a Party Favors:

Címkék: tinashe
https://recorder.blog.hu/2016/08/14/tinashe_pamela_anderson_baberjaira_tor
Tinashe Pamela Anderson babérjaira tör
süti beállítások módosítása