Elképesztő világrekord kísérlet a Lieblingben

2016.07.11. 16:30, rerecorder

_mck1468.jpg

(X) Már megszokhattuk, hogy az Akácfa utca romkocsma komplexumában, a Fogasban mindig történik valami izgalmas. Ezúttal az épületegyütteshez tartozó bár és étterem kreatívjai gondoltak egy nagyot és megpróbálják megdönteni a Világ Legnagyobb Fröccse rekordot! Ehhez egy leírva igen egyszerű dolgot fognak csinálni: egy 1500 literes tartályba beletöltenek 750 liter fehér bort és 750 liter szódát.

A tervek szerint szerdán 18.00-kor hitelesítik majd a kísérletet. Amennyiben sikerrel járnak, a rekord nem csak magyar csúcsteljesítmény lesz, hanem bevezetésre kerül a Guinness Rekordok Könyvébe is. Természetesen az óriási kisfröccs nem csak kiállítási darab lesz, hanem minőségi, iható Hungarikum kerül majd a poharakba. Azok az érdeklődők, akik részt vesznek a rekordkísérletben, vagyis szerdán beugranak a Lieblingbe, ingyen kóstolhatják meg a világrekord méretű fröccsöt. Érdemes úgy tervezni, hogy ne csak egy fotó és egy koccintás szerepeljen a tervben, mert a kísérlet után közvetlenül Silye Dani fog zenélni, 20.00-tól pedig Henri&Daniel, a Fran Palermo együttes két tagja ad akusztikus koncertet.

1500 liter lehet sok is, és lehet kevés is, attól függ, honnan nézzük. Mindenesetre nem valószínű, hogy ez a fröccs sokáig ki fog tartani, ezért ha nem kóstoltatok még világrekordot – valószínűleg többen vagytok így –, akkor szerdán este irány a Liebling!

További részletek folyamatosan az esemény Facebook-oldalán.

Címkék: fogas
https://recorder.blog.hu/2016/07/11/elkepeszto_vilagrekord_kiserlet_a_lieblingben
Elképesztő világrekord kísérlet a Lieblingben
süti beállítások módosítása