"Nem, hogy nem szeretem. Utálom!" - Noel Gallagher interjúja a Manchester City új edzőjével

2016.07.09. 08:53, prerecorder

 maxresdefault.jpg

Manchester nemcsak a zenekarairól ismert, hanem a futballcsapatairól is. Az Európa-bajnokság ellenére sokan figyelik, hogy mi zajlik mostanában az angol városban, hiszen két híres edző is Manchesterben fogja folytatni pályafutását. José Mourinho a Manchester Uniteddel, a Manchester City-vel pedig Pep Guardiola írt alá szerződést. Na és itt jön képbe a zene, a világ elsőszámú edzőjének tartott Guardiola első manchesteri interjúját ugyanis nem más, mint a klub egyik elsőszámú szimpatizánsa, Noel Gallagher készítette.

Habár nem ez a beszélgetés lesz Gallagher életének legemlékezetesebb interjúja, ettől függetlenül hozza szokásos stílusát az egykori Oasis gitárosa. A beszélgetést egyből humorosan kezdte, amikor azt állította, hogy a spanyol edző elhozta magával a "jó időt", mivel éppen esett az eső az interjú ideje alatt. A beszélgetésből kiderül, hogy Guardiola nagyon szereti a kihívásokat és azért is jött a Premier League-be. Bevallása szerint sokan azt állították, hogy neki Angliában nem fog menni és ezeket az állításokat szeretné megcáfolni. Gallagher megemlítette Mourinho-t, akiről más interjúkban elismerően beszélt, itt viszont csak úgy hívta, hogy a csávó az utca túloldaláról. Reménykedhetünk abban, hogy az idősebbik Gallagher véleménye meg fog változni Mourhino-ról és hallhatunk majd pár szórakoztató aranyköpést tőle, hiszen a portugál edző a rocksztár kedvenc csapatának nagy riválisával, a Manchester Uniteddel írt alá szerződést.

Guardiola-val a zenére is kitértek, akiről kiderült, hogy két kedvenc előadója a Coldplay és James Blunt, de ezt már az interjúztató húzta ki belőle. Az edző erre frappánsan azt válaszolta, hogy azért nem mondta, mert tudja mennyire nem szereti az angol zenészt Gallagher. Erre még jobb reakció jött Noel papától: "Nem hogy nem szeretem. Utálom!". Az interjú végén kiderül, hogy Guardiola azt hihette, hogy Gallagher írta a Beatles Hey Jude-ját, hiszen gratulált a zenésznek, hogy ezt a számot minden meccs után lejátsszák a stadionban. Ez akár még hízelgően is hathatott Noelnek. Az viszont egy másik kérdés, hogy ezzel jó benyomást keltett-e az edző.

Noel Gallagherrel magyar rajongói is találkozhatnak idén, hiszen életében először ellátogat Magyarországra zenekarával, a Noel Gallagher's High Flying Birds-zel augusztusban a Sziget Fesztiválra (az Oasis egyetlen, 2000-es magyarországi koncertjén éppen rosszban volt tesójával, az énekes Liammel, ezért nem turnézott a többiekkel).


az interjú itt megtekinthető:

https://recorder.blog.hu/2016/07/09/_nem_hogy_nem_szeretem_utalom_noel_gallagher_interjuja_a_manchester_city_uj_edzojevel
"Nem, hogy nem szeretem. Utálom!" - Noel Gallagher interjúja a Manchester City új edzőjével
süti beállítások módosítása