Klippremier! The Trousers: Sonic Desert

2016.06.15. 14:00, Frontrecorder

video_pic_02.jpg

Szinte napra pontosan egy év után jelentkezik új klippel a Trousers zenekar, amely a folytatja a filmes hatású videók sorát a vizuális effektekben tobzódó, apokaliptikus Sonic Deserttel.

tt_2.jpgA korábbi zenél a zenekar klipek helyett a tavaly májusban megjelent Mother Of Illusion című negyedik albumához koncepciózusan filmszerű látványvilágot/filmes eszközöket felvonultató videókat képzelt el a Trousers. Elsőként a Hysterical Route kapott hetvenes évek bűnügyi filmjeit idéző jópofa kisfilmet, ennek tavaly júniusi premierje után most itt a következő vizuáltrip. "A Sonic Desert a kortárs filmsorozatok főcímeinek képi világára reflektál, ami nagyon hosszú és aprólékos utómunkálatokat igényelt. Mivel a dal maga is egy kicsit sötétebb, vészjóslóbb, és talán grandiózusabb a több számunkhoz képest, mindenképpen olyan videoklipben gondolkodtunk, ami ezzel összhangban van" - mondja Kőváry Zoltán, a zenekar vezetője. A klipet februárban kezdték rögzíteni, ezért még Iliás Ádám látható benne, akit áprilisban Lázár András váltott a basszusgitáros poszton. A zenekar ezúttal is Szili László rendezővel dolgozott, ez már a harmadik közös munkájuk, és ez is fílingesre sikerült.

A Trousers egyébként folytatja ezt a szériát és további filmes videókat tervez az elkövetkezendő hónapokban. Élőben itthon legközelebb augusztus 6-án a FEZEN fesztiválon lehet látni őket, megeffektezve pedig az új klipjükben:

https://recorder.blog.hu/2016/06/15/klippremier_the_trousers_sonic_desert
Klippremier! The Trousers: Sonic Desert
süti beállítások módosítása