Sztárfellépővel zár a 26. Művészetek Völgye

2016.06.09. 08:30, prerecorder

_mg_9427.jpg

(X) Július 31-én  Skye and Ross from Morcheeba koncerttel zárul a Művészetek Völgye. A fesztivál utolsó napján, vasárnap este lép fel a világhírű Morcheeba két tagja, Skye and Ross, akik a slágereket, a zenei világot és repertoárt is magukkal hozzák a Morcheeba örökségből.

A Morcheeba itthon is nagyon népszerű brit zenekar, az alapító tagok a különleges hangú énekesnő, Skye Edwards és a Godfrey testvérek, Paul és Ross.  A Morcheeba hármasa feloszlott, a zenei örökséget két tag viszi tovább Skye and Ross from Morcheeba néven.

A Művészetek Völgyébe július 31-én érkeznek, este 21 órától a Panoráma Színpadon lépnek fel a MOL Nagyon Balaton támogatásával. Ezen a színpadon játszik majd a fesztivál 10 napja alatt még többek között a FISH!, a Hiperkarma, a The Kolin, az Ocho Macho, az Elefánt, a Kiscsillag, az Irie Maffia, a FIRKIN, Palya Bea, a Brains, a Paddy and the Rats, Lajkó Félix és a Budapest Bár. A nyári fesztiválszezonban egyedül itt ad koncertet Harcsa Veronika meghívottjaként az Erik Sumo Band. A Design Terminal Udvarban esténként lesznek a Cseh Tamás Program által szervezett koncertek, fellép a Seaside, az Anima Sound System, a The Shudras és a Hősök is. Az Elevenkert és a Tilos Rádióval összefogott Kocsor Ház is nagy bulikat ígér.

_mg_0535.jpg

A Völgy komolyzenei programja is izgalmas, a Concerto Budapest taliándörögdi koncertje mellett idén sem hiányozhat a Kapolcs és Vígántpetend templomjait zenével megtöltő Boros Misi és a Virtuózok csapata, ott lesz Hegedűs Endre zongoraművész, Geiger György trombitaművész, fellépnek az Operaház nagykövetei. Koncertet ad Rákász Gergely, Szirtes Edina Mókus magyar és francia költők verseit dolgozza át.

A Muharay Udvarban, a Folk Udvarban a néptáncé és népzenei koncerteké a főszerep, a Fonó  Budai Zeneház a fesztivál teljes 10 napjára kínál világzenei programot saját színpadán, a taliándörögdi Ősök Házában.

Gyerekprogramokkal is több udvar készül, ezek közül az egyik legnépszerűbb a Kaláka Versudvar, de lesz Palya Bea gyerekkoncert és Zenehajó is Hajós Andrással.


A Művészetek Völgye részletes programja megtalálható a muveszetekvolgye.hu oldalon.

https://recorder.blog.hu/2016/06/09/sztarfellepovel_zar_a_26_muveszetek_volgye
Sztárfellépővel zár a 26. Művészetek Völgye
süti beállítások módosítása