Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ A gyönyör felhői közé maszturbálja magát

2016.05.19. 19:30, wordrecorder

spaceinspace.png

Hosszú idő telt el a dream-psych-elektropopos Tiger Love évtized eleji első szárnypróbálgatásai és a hamarosan érkező debütáló album között, de ahogy a visszatérő Space In Space is mutatja: a duó a dalban megeresztett legvadabb elképzelései mellé a klipben egy orosz modellnek is szabad szárnyalást engedett.

A Tiger Love 2010-ben indult Londonban, trióként, 2012-es kislemezeivel (Pussy Cocaine, Summer Rain) buzzband lett egy pillanatra, sokan bennük látták az új MGMT-t, de aztán 2013-ban bedobták a törölközőt. Most viszont visszatértek, már New York a székhelyük, duóra fogyatkoztak, de maradtak a lebegős, szintis popzenénél és egy feltűnő klippel comebackelnek. A Space In Space-ben könnyű észrevenni, hogy a páros zenéjére milyen erős hatással volt az M83 vagy továbbra is az MGMT, így nem meglepő, hogy New Yorkba költöztek és alighanem első lemezük is szemérmetlen szintifüggönyök mögül fedi majd fel magát.

A klip viszont minden kendőzöttségtől mentes, egy orosz modell, Aliyah Galyautdinova elégíti ki magát mindenféle pozitúrában: egy szabadban elhelyezett ágyon, párnák közt, aztán lóháton és felhők között lebegve. A zenekar billentyűs-basszusgitáros-vokalistája, Gigi Ben Artzi rendezte a friss videót, és elmondása szerint a dalban megjelenő szabadságkeresés szellemisége mutatkozik meg egy másik síkon. A cél a női vágy és fantázia bemutatása volt, annak legtermészetesebb, legősibb, legszabadabb valójában. "Fontos kiemelni, hogy a videóban a modell szexuális fantáziáit dokumentáltuk" - mondja a zenész-rendező. A valós vágyak őszinte ábrázolása során Galyautdinova tehát nagyon bátran megmutatja legbelsőbb énjét, de a video arról is szól, hogy "érezze magát mindenki szabadnak a saját testében és legyen őszinte a saját szexualitásával kapcsolatban." Artzi a zenekar korábbi dobosával, Loral Love-val 2014-ben készített egy rövid dokumentumfilmet is drogfüggő orosz prostituáltakról, a Downtown Divas itt látható.


a Space In Space klipje, amelyben egy meztelen modell maszturbál: 

https://recorder.blog.hu/2016/05/19/a_gyonyor_felhoi_koze_maszturbalja_magat
18+ A gyönyör felhői közé maszturbálja magát
süti beállítások módosítása