Alternatív Szigetzárás a Budapest Parkban: augusztus 17-én Foals-koncert!

2016.04.26. 11:40, rerecorder

foals_dsc05307_revisited_jpg_gallery.jpg

Nem a te világod az End Show a Szigeten (idén Hardwell "prezentálja")? Akkor másnapra - azaz a Sziget hivatalos zárónapja, augusztus 16-a után, augusztus 17-re - van egy jobb program is: a Budapest Parkban a Foals lép fel, ráadásul meglepetésvendéggel.

A Budapest Park mai sajtótájékoztatóján a legnagyobb bejelentés kétségtelenül az volt, hogy idén nyáron fellép a tavaly a Szigeten is nagysikerű koncertet adó Foals, napjaink egyik legnépszerűbb gitárzenekara, ráadásul a Sziget zárása utáni napon, az augusztus 17-i eseményen egy egyelőre még meg nem nevezett másik nemzetközi sikerű zenekar is színpadra áll, tehát az afféle minifesztivál jó záróalternatívát nyújt azoknak, akik még csapatnák kicsit a Sziget után.


FOALS-INTERJÚNK A FRONTEMBERREL.

A Budapest Park, azaz Európa legnagyobb szabadtéri koncerthelyszíne 2016-ban ezen a hétvégén nyitja meg kapuit, csütörtökön, április 28-án a Szabó Balázs Bandája, pénteken, 29-én a Brains, szombaton, 30-án a Scooter csapatja. Az idei szezonban aztán sorra lépnek fel a nagyszínpadképes hazai előadók (a tizenötéves Hősök, a húszéves Akkezdet Phiai, a tizenötéves Zagar, az egyetlen nyári Punnany Massif-önálló koncert, Irie Maffia, PASO, Halott Pénz, Belga és így tovább), ami pedig a további külföldi előadókat illeti, lesz: Total Dance Festival eurodiszkósokkal (Culture Beat, Mr. President, Captain Jack), Billy Talent, Che Sudaka, Killswitch Engage, Gentleman, Zaz, Steve Vai, Damian "Jr Gong" Marley (ő a legjobb Bob Marley zenészgyerekei között), és szeptemberben egy jó kis Modern Talking-csapatás (csak Thomas Anders-szel).

Május 22-én a Bon Voyage elnevezésű eseményen / fesztiválon a magyar válogatottat búcsúztatja az EB-re indulás előtt nagyon sok hazai előadó, akik szerepelnek is egy focis tematikájú válogatás-cd-n. Itt is lesz csapatás!

A Budapest Park idei, eddig ismert programja itt böngészhető.

itt pedig külön is a Foals-koncert Facebook-eseményoldala


és egy Foals-csapatás: 


meg a legfrissebb klipjük: 

https://recorder.blog.hu/2016/04/26/alternativ_szigetzaras_a_budapest_parkban_augusztus_17-en_foals-koncert
Alternatív Szigetzárás a Budapest Parkban: augusztus 17-én Foals-koncert!
süti beállítások módosítása