A NAGY-SZÍN-PAD! tehetségmutató mai elődöntőse: a Bohemian Betyars

2016.04.24. 09:00, Recorder.hu

nsz_bohemian_betyars_650.jpg

(X) Idén 12 előadó kap lehetőséget, hogy bizonyítsa NAGY-SZÍN-PAD!-érettségét. A versenyzők április 23-tól 12 napon át az Akvárium Klubban koncerteznek, a döntőnek ugyancsak az év klubja ad otthont, május 15-én. A mai elődöntőben: a Bohemian Betyars.

A zenekar 2009 hajnalán alakult, amikor egy bor- és pálinka-delíriumban eltöltött este másnapján egy árokban Miskolc fattyai kitalálták, hogy együtt fognak zenélni. A cél mindenki számára egyértelmű volt: hogy minél messzebb terjesszék a sírva vigadás életérzését.

A csapat saját zenéjét speed-folk freak-punknak nevezi, ebben a keverékben a zúzós punkot, pattogó skát, sodró pszichedeliát vagy éppen a melodikus témáikat megfűszerezik magyar, balkáni és cigány dallamokkal. A valódi energiabomba-zenekar az elmúlt évek alatt már majdnem ezerszer táncoltatta meg a közönséget a Balti-tengertől az Atlanti-óceánig.

Szóljon utcán, klubban vagy fesztiválon, a Bohemian Betyars örömzenéjének magával ragadó ritmusai kizökkentenek a hétköznapokból, és beledobnak az önkívület mélyvízébe, pont úgy, ahogyan kitervelték. 

https://recorder.blog.hu/2016/04/24/a_nagy-szin-pad_tehetsegmutato_mai_elodontose_a_bohemian_betyars
A NAGY-SZÍN-PAD! tehetségmutató mai elődöntőse: a Bohemian Betyars
süti beállítások módosítása