Edved! Edved! Edved!

2016.04.22. 11:30, Frontrecorder

vedderharper.jpg

Onnan dobtak ránk egy hatalmas cukiságbombát, ahonnan nem vártuk volna: Eddie Vedder, a Pearl Jam frontembere hétéves kislányával együtt feldolgozta a hatvanas évekbeli Batman tévésorozat főcímdalát, és zabálnivaló.

A most 51 éves rocksztár apuka a Pearl Jam rádióműsorában mutatta be azt a házi felvételt, amelyen kisebbik lányával, a hétéves Harperrel adja elő a klasszikus főcímdalt, az eredetihez hű szörfrockos változatban, a családi mókázás aztán persze felkerült az internetre. Ez egyébként nem az első eset, hogy a Vedderek zenei otthoni ténykedése széles nyilvánosságot kap: Camerion Crowe tavaly bemutatott Aloha című filmjének végén, a stáblista alatt már hallható volt egy (félperces) közös szerzeményük. Ez az alma a jelek szerint nem esett annyira messze a fájától (Veddernek van egy másik lánya, is, a 12 éves Olivia), akár valódi zenész is belőle.

 

Az örökzöld Batman főtémából kismillió feldolgozás született, köztük számos bulizós változat, és persze a tegnap elhunyt Prince is merített belőle 1989-es Batman-filmzenéjéhez. Íme a Neal Hefti által szerzett eredeti, 1966-ból:

https://recorder.blog.hu/2016/04/22/edved_edved_edved
Edved! Edved! Edved!
süti beállítások módosítása