Klippremier! Marge: Mesehab

2016.04.11. 19:00, rerecorder

marge_img_3253.jpg

Marge 2010-ben mutatkozott be első nagylemezével (And), azóta viszont csak EP-ket (Stronger - 2013, Closer - 2014) és dalokat jelentetett meg (például a Maradj még 2015-ben, és a legutóbbi idén januárban az Ez itt a vége), ám április 20-án végre érkezik egy új nagylemeze is (Színfal címmel), amit a hónap végén az Akváriumban mutat be a Nagy-szín-pad! tehetségmutató egyik előadójaként, és amiről itt és most debütál egy fülbemászó, a Biebers-es Puskás Dani által jegyzett dal, rögtön egy szuperszínes videóval!

Marge mesélt a Recordernek a Nagyistók Máté által készített klip ötletéről és magáról a forgatásról is: „A klipforgatás három napig tartott, Nagyistók Mátéval és barátnőjével Börcsök Viktóriával (ReaktorViki) készítettük, a szereplői Viki és Roberta – ők meseszerű tündéreket játszanak a videóban, akik a „mesehabot” gyártják körém. Az arcomon lévő csillámport Lipárdi Mónika sminkes készítette. Az volt az alapötlet, hogy minden, ami triviális dolog, az csillámporrá válik  az életben. Az, hogy pozitívan fogd fel a dolgokat. Ez a szám a készülő lemezünkön is egy kiemelkedően habos-babos dal lesz, ami fontos karaktert ad a többi dalnak is. A vizuált Korai Zsolt készítette egyedi tervek alapján, nagyon vicces volt a forgatás, egy része a nappalimban készült, a másik két helyszín a Duna-part és egy számomra kedves park volt. Mindkettő olyan helyszín, ami inspirál engem a dalírásban. A zenét a The Biebers-ből ismert Puskás Dani készítette, aki egyébként a Nagy-szín-pad! versenyen is közreműködik majd a koncertünkön és az after party DJ-nk is lesz testvérével Puskás Petivel.”

Közeli terveiről is megkérdeztük az énekesnőt: „terveink a közeljövőre vonatkoznak, jelenleg nagylemezt készítünk, szeretnénk hozzá még egy klippel kijönni. A lemezt április 29-én mutatjuk be az Akvárium színpadán a Nagy-szín-pad! verseny keretein belül, ahova sok szeretettel várunk mindenkit.”


Marge lemezbemutató koncertje az Akváriumban, a Nagy-szín-pad tehetségmutató verseny elődöntős részeként április 29-én lesz, Facebook-eseményoldal


és akkor a feelgood videó a Mesehabhoz: 


Marge-Facebook

https://recorder.blog.hu/2016/04/11/klippremier_marge_mesehab
Klippremier! Marge: Mesehab
süti beállítások módosítása