Dalpremier! Twentees: Régóta próbálom

2016.04.08. 14:00, Frontrecorder

twentees_2.jpg

A lendületes indierockban jeleskedő Twentees továbbra sem veszetegi az idejét, a hódmezővásárhelyi bázisú zenekar bemutatkozó albuma után alig több mint egy évvel előrukkol a második lemezével. A Múlandó májusban jelenik meg, a Régóta próbálom című dal viszont már most megmutatjuk, remegő képes szövegvideóval.

A Twentees új nagylemezén a tavaly nyáron a Boldogság Kht.-vel megkezdett, majd a novemberi Fussunk tovább és az idén januári Mi a nekem való? dalokkal folytatott anyanyelvre visszaváltás jegyében főként magyar szövegű számok kapnak helyet. Ezek közül első felvezetőként a Régóta próbálomra esett a választásuk. "Energikus, lendületes dal, már játsszuk koncerteken, az első perctől fogva imádjuk. Az átvezetőben beköszönő riff úgy született meg, hogy nagyjából egy órán keresztül próbálgattam levegővétel nélkül, mire olyan lett, amilyennek elképzeltem, de utána a telefonomról visszahallgatva büszkén lélegeztem fel. A szövegben senki ne keresse, hogy mi az, amit régóta próbálok. Nem az a dal lényege, hanem a mögötte húzódó hangulatiság" - próbálja összegezni a dal születésének hátterét Balázs Konrád, a zenekar frontembere. A kvartett egyébként jelenleg az utolsó simításokat végzi a hét magyar és két angol nyelvű dalt csokorba fogó lemezanyagon Ligeti György produceri irányításával.

Most viszont minden további késlekedés nélkül jöjjön a szintikkel színezett, posztpunkos Régóta próbálom az album vizuális arculatát felvezető leveles szövegvideóval:

https://recorder.blog.hu/2016/04/08/dalpremier_twentees_regota_probalom
Dalpremier! Twentees: Régóta próbálom
süti beállítások módosítása