Vállalja a vezető szerepet az AlunaGeorge

2016.01.21. 18:15, subrecorder

tyduysgkw2eertrdgzg8.jpg

Az Aluna Francis és George Reid alkotta, stílszerűen elnevezett AlunaGeorge duó (interjúnk velük itt olvasható) szűk három év után idén tavasszal végre kiadja második rendes stúdióalbumát, amely az I Remember címet viseli. Az első kislemez biztató, vendégszerepel kedvenc aktuális dancehall-sztárunk: Popcaan.

A 2015-ös évet nagyrészt csendben töltötte az AlunaGeorge, főleg ahhoz képest, hogy a 2013-as Body Music után igen népszerű fesztiválfellépőkké váltak, és ugyan újabb albumot nem adtak ki, azért még 2014-ben is rendszeresen hallattak magukról. Például 2014 októberében a Supernatural című dallal, amely hiába volt mindössze másfél perc hosszú, érdekes irányba vitte el a duó zenéjét, bizakodásra adott okot egy következő lemezzel kapcsolatban.


A DUÓ EGYIK FELÉNEK VOLT KÖZÖS DALA BAAUERREL IS.

Most végre véget ért a nagy hallgatás, idén tavasszal jön a Body Music folytatása, az I Remember, amelyen Reid mellett Flume és Zhu dolgozott producerként, mármint ők azok, akikről tudunk. Az első kislemez, az I'm In Control már most előrevetíti, hogy nyáron elég sokat fogjuk hallani Francis hangját innen-onnan, a tavalyi Jamie xx-slágerből is ismerős Popcaan (jut eszünkbe, ő nem akar esetleg kihozni valamit idén?) verzéi pedig még rá is erősítenek a feelgood-érzésre. Pontosan erre van szüksége az embernek január közepén, a dal egészen biztosan csempész egy kis napfényt az életedbe. Amúgy a lemezről azt állítják, hogy élőbb hangszerelésű lesz, mint az előző, Észak-Amerikában pedig már az Interscope fogja forgalmazni. Lejjebb megmutatjuk a single egyszerű, de stílusos borítóját is.


Az AlunaGeorge új dala, a Popcaannal közös I'm In Control


a kislemez borítója:

3d74b75a.jpg

Címkék: popcaan alunageorge
https://recorder.blog.hu/2016/01/21/vallalja_a_vezeto_szerepet_az_alunageorge
Vállalja a vezető szerepet az AlunaGeorge
süti beállítások módosítása