A 2016-os Sziget Fesztivál első bejelentett fellépői közt a Sigur Rós és az M83

2015.12.03. 15:00, subrecorder

sigur-ros-tickets.jpg

Előkarácsonyi ajándékként a Sziget szervezői bejelentették a jövő nyári fesztivál első hivatalos fellépőit, közte a Magyarországon még sohasem járt Sigur Róst. Az early bird-jegyek december 31-ig kaphatók.

Lassan húszéves pályafutása során először látogat Magyarországra a korszakalkotó izlandi posztrockzenekar, a Sigur Rós, ha valamit be lehet karikázni már most az egyelőre nem létező programtáblában, akkor ez a koncert az. Illetve nem csak ez, a francia Anthony Gonzalez vezette M83 ugyan 2012-ben járt már az A38-on, viszont az a fellépés olyan lélegzetelállító volt, hogy máig emlegeti, aki látta, kihagyhatatlan lesz a fesztiválon is. Rajtuk kívül jön még a metalcore-tól egyre távolodó, tinédzserugráltató Bring Me The Horizon, tavalyi bulija után duplázik a dán énekesnő, MØ, a Volt és a Strand után a Hajógyárin is lehet majd látni John Newmant, és lehet lálálázni Naughty Boy-val, továbbá fellép az ír Kodaline és a Parov Stelar is.

A szervezők állítása szerint még a nevek bejelentése előtt elfogyott a kiadható bérletek 25%-a, szóval érdemes sietni annak, aki még ráadásul jó áron is szeretné beszerezni a jegyét, december 31-ig van erre lehetősége.


A 2015-ÖS SZIGET FESZTIVÁL AFTERMOVIE-JA.


A fesztiválszervező cég nyár eleji soproni eseményére is bejelentettek már két fellépőt, a 2016-os VOLT-on az Iron Maiden és Wiz Khalifa már biztosan ott lesz - az early bird-jegyek már elfogytak, de az első elővételes körben már ide is lehet bérleteket vásárolni. 


A Sigur Rós egyik gyönyörű dala a rengeteg közül:


ez pedig 2012 egyik legnagyobb dobása volt:

Címkék: sziget m83 mo sigur rós
https://recorder.blog.hu/2015/12/03/a_2016-os_sziget_fesztival_elso_bejelentett_fellepoi_kozt_a_sigur_ros_es_az_m83
A 2016-os Sziget Fesztivál első bejelentett fellépői közt a Sigur Rós és az M83
süti beállítások módosítása