Adele néhány másik Adele társaságában elindult egy Adele-imitátor versenyen, ál-Adele-ként - nézd a többi Adele reakcióját!

2015.11.22. 12:00, subrecorder

adele_1.jpg

Ismeri mindenki azt a városi legendát, amikor Charlie Chaplin egyszer elindult egy Charlie Chaplin-hasonmás versenyen és harmadik helyezést ért el? Na, Adele most komolyan csinált valami hasonlót!

Véget ért a várakozás, pénteken végre megjelent Adele harmadik nagylemeze, a 25 és az első heti várt eladási számok poptörténelmet súgnak: az USA-ban a szakemberek 2.5 millió eladást várnak jövő hét végéig, és ha ez így lesz, akkor az énekesnő meg fogja előzni az eddig 2.42 millióval csúcstartó NSYNC-et. Ugyanez a rekord Nagy-Britanniában az Oasis nevéhez kötődik, az 1997-es Be Here Now-ból az első héten 696 ezret adtak el, ezt kellene túlszárnyalnia Adele-nek, aki jól kezdett, az első napon hazájában 300 ezer fogyott a 25-ból (úgy, hogy a lemezt csak digitális és fizikai példányban lehet megvásárolni, egyelőre semmilyen streamingszolgáltatáson nem érhető el). Még a pénteki megjelenés előtt készült egy BBC Special is Adele-lel, amely hamarosan adásba kerül és amelyben a vele készült interjúk és a 25 kiadásának előkészületei szerepelnek, ezt reklámozandó osztották meg a műsorból az alábbi jelenetet.

Az énekesnő a BBC-vel közösen indított egy ál-valóságshow-t, amelyre Adele-hasonmásokat kerestek, és nem csak a kinézet, de a hang is fontos volt. Jó páran meg is érkeztek a válogatásra, amit azonban ők nem tudtak, az az, hogy maga Adele is ott volt közöttük, műorral, műállal és felismerhetetlenre sminkelve, Jenny-ként. A videó legviccesebb pillanatai egyértelműen azok, amikor az ideges jelentkezők a backstage-ben csevegnek, miközben fogalmuk sincs, hogy az igazi Adele ott van közöttük. Amikor az új lemezre terelődik a szó, "Jenny" megjegyzi: "Elég ráérősen csinálja, mikor jön már ki?", mire egy másik hölgy: "Mernéd neki ezt az arcába mondani!". Láthatjuk a többi jelentkezőt énekelni, egymásért izgulni, aztán amikor végre színpadra lép Jenny és elkezd énekelni, szépen lassan mindenkinek leesik, hogy ki is van a maszk mögött: a reakciók zseniálisak. Maga a klip pedig tényleg vicces és szívmelengető, egyáltalán nem tűnik olyan megrendezettnek, mint amilyennek így leírva hangzik és még talán azt is elhisszük, hogy tényleg nem fake volt az egész. Nem úgy, mint Adele álla.


Adele és egyéb Adele-ok:


ezt pedig már mindenki hallotta:

Címkék: bbc adele
https://recorder.blog.hu/2015/11/22/adele_nehany_masik_adele_tarsasagaban_elindult_egy_adele-imitator_versenyen_al-adele-kent_nezd_a_tob
Adele néhány másik Adele társaságában elindult egy Adele-imitátor versenyen, ál-Adele-ként - nézd a többi Adele reakcióját!
süti beállítások módosítása