Jamie Woon szakított időt egy új albumra

2015.09.22. 16:56, subrecorder

fae2396e76fa22b0eb9b6b768beffdb1.jpg

Már négy év telt el Jamie Woon itthon is nagy népszerűségnek örvendő bemutatkozó lemezének megjelenése óta, azóta pedig a brit elektrocrooner nem igazán hallatott magáról. Most viszont bejelentette, hogy novemberben érkezik következő albuma, mely a Making Time címet kapta.

Néha érdekes, hogy pont mely előadók kapnak különleges figyelmet Magyarországon, Jamie Woon például igencsak népszerű hazánkban, a legtöbb fesztivált megjárta már, dalait a mai napig játsszák a rádiók, pedig műfajában, az elektronikával átszőtt modern R&B-ben nem igazán kiemelkedő, hacsak nem a popzene felé elkanyarodó stílusával. Ráadásul mindössze egyetlen lemez fűződik a nevéhez, a 2011-es Mirrorwriting.

Mindenesetre most örülhetnek a hazai rajongók, Woon ugyanis bejelentette következő albumának címét és megjelenési dátumát, miután nyáron már megosztott egy új dalt. Ez a funky diszkós hangulattal érkező Sharpness végül helyet kapott a második lemezén, ugyanúgy, mint a most bemutatott, élő stúdiós videót kapó Message is. Ez utóbbi inkább egy lassabb, atmoszferikus, dzsesszes szerzemény, a klasszikus R&B mentén, messze attól a hangzástól, amit a Mirrorwrintingon megismertünk tőle. A Making Time című albumon egyébként Lexxx produceri keze dolgozott, vendégként pedig olyan ok tűnnek majd fel rajta, mint Robin Hannibal, Royce Wood Junior és Willy Mason. A 10 számos album november 6-án jelenik meg, lejjebb megmutatjuk a két dalon kívül a borítót is.


Jamie Woon új albumának első bemutatott dala, a Sharpness:


és a Message:


a Making Time borítója:

unnamed-50-560x560.jpg

Címkék: jamie woon
https://recorder.blog.hu/2015/09/22/jamie_woon_szakitott_idot_egy_uj_albumra
Jamie Woon szakított időt egy új albumra
süti beállítások módosítása