Shamir rejtélyes UFO-ban repül át Amerika felett

2015.09.16. 10:11, subrecorder

shamir_4.jpg

A 2015-ös év egyik legjobb poplemezét készítette nyáron a Las Vegas-i Shamir Bailey, ehhez pedig azóta is érkeznek a nagyszerű videók, most például az In For The Kill című számhoz készült UFO-ban szabadon repdesős kisfilm.

Ahogy azt nyáron Shamir Ratchet című lemezének kritikájában írtuk, ez az album egyszerű, hatásos és őszinte, pont olyan, mint maga az előadója, az alig 20 éves Bailey. Hiába  zsenge korú még az énekes, hangja és zenéje már ezen az bemutatkozó anyagon teljesen kiforrott és magabiztos, minden bizonnyal olyan valakiről beszélünk, aki még évtizedeken keresztül velünk lesz és készíti a jobbnál jobb lemezeket.


INTERJÚNK SHAMIRRAL ITT OLVASHATÓ.

In For The Kill című dalának színes videójához egy 2009-es hoaxot használt fel témaként, amely Balloon Boy-ként híresült el. Röviden arról van szó, hogy egy amerikai házaspár 2009-ben felengedett egy hőlégballont az égbe, majd futottak a rendőrségre, hogy a hat éves fiuk benne maradt. Ezek után - a médiának köszönhetően - az egész ország figyelemmel kísérte a ballon útját, majd amikor a repülésnek vége lett és a gyereket nem találták a kosárban, elrendelték a teljes bejárt terület átfésülését. Amikor végül a Falcon nevű srácot otthona padlásán találták megbújva, kiderült, hogy az egész a szülők által kitalált hoax volt, mindössze azért, hogy némi rivaldafényt irányítsanak magukra. Kettejüket együtt 80 nap börtönre ítélték. Ezt a bizonyos Balloon Boy-t játssza Shamir a klipben, egy ezüst UFO-ban repül és dobálja a kazettáit az emberekre, akik megpróbálják elfogni ugyan, de végül ez csak egy szélkeréknek sikerül.

ITT PEDIG EGY TITKOS STAR WARS-PARÓDIÁT MUTATUNK!

Nézzük is a klipet, majd hallgassuk meg újra a teljes Ratchetet, megérdemli!


Shamir friss videója:

Címkék: shamir
https://recorder.blog.hu/2015/09/16/shamir_rejtelyes_ufo-ban_repul_at_amerika_felett
Shamir rejtélyes UFO-ban repül át Amerika felett
süti beállítások módosítása