18+ Klippremier! SirVive: Never Let You Go

2015.09.03. 16:00, rerecorder

dsc_5346_copy.jpg

A pécsi gyökerű SirVive divatos dob-gitár felállású duó (lásd még: The Black Keys, Royal Blood, Slaves) a tavaszi Catch Me If You Can videója után ismét klipes dallal tér vissza, de a Never Let Me Góhoz már nem egyszerű csajos image-videó készült, hanem az Amerikai pszichót idéző véres-brutális.

Jurin Szabolcs (ének, gitár)  és Schubert Máté (dob) duója 2008-ban alakult (ami kivált figyelemre méltó, hiszen még mindig nincsen húszévesek sem) a maguk által írt és hangszerelt dalokban a rockos, popos alapok mellett elkalandoznak a hiphop és az elektronikus zenék felé is, élőben is a rockos és az elektronikus vonalat keresztezését követik - legutóbb a Barba Negra Trackben táncoltatták meg a közönséget, a Wellhello első születésnapi koncertjén. Legújabb daluk, a Never Let You Go elsőre egy elektrorockos szerelmes szám, de a klippel kiegészülve egészen más fordulatot vesz. „Míg a zene és a szöveg inkább a szerelem témakörére utal, a videóval szerettünk volna egy kis kontrasztot belevinni. Mindenképpen egy story-klipet terveztünk, amiben mi is szerepelünk. Nem akarom lelőni a poént, de aki ismeri a Hannibal című sorozatot vagy az Amerikai pszichót, az sejtheti, mire számítson” – mesélte a dalról és a klipről Szabi, a frontember.

A rendező, Peter John Kiss is kommentálta a videót: „olyan hangulatot szerettem volna megragadni a képi világgal, ami teljesen eltér és meglepő ahhoz képest, mint amire a zenét hallgatva számítanál. Szeretem a furcsa kontrasztokat.”

A SirVive jelenleg egy egyetemi roadshow-n vesz részt, amelynek legközelebbi állomása ma lesz Szegeden, Facebook-eseményoldal


a furcsa kontrasztos klipben tehát váratlan dolgok történnek, egy darabig úgy tűnik, mintha a pedáns fiatalember nyugis napját követnénk hidegen rendezett lakásában: reggeli, tusolás, bevásárlás, de aztán meglepő fordulattal gumikesztyűt húz és henteskötényt vesz magára, lemegy a pincében, ahol előkerül egy kés- és szikekészlet, kalapács, na meg egy lekötözött áldozat: 


a SirVive Facebook-oldala

https://recorder.blog.hu/2015/09/03/18_klippremier_sirvive_never_let_you_go
18+ Klippremier! SirVive: Never Let You Go
süti beállítások módosítása