Kibékülhetett egymással Slash és Axl Rose

2015.08.23. 13:20, subrecorder

13243699.jpg

Itt van egy hír, amit hallva igen sokaknak indulhat be a fantáziája: egy svéd tévécsatornának adott interjújában Slash, a Guns N' Roses volt gitárosa azt állította, hogy már egyáltalán nincsenek fasírtban Axl Rose frontemberrel. 

A Guns N' Roses két nagyágyújának, Axl Rose-nak és Slash-nek a kapcsolata soha nem volt felhőtlen, de a csapat 90-es évekbeli pályafutása alatt már híresen rosszul viselték egymást, ami végül a gitáros 1996-os kilépéséhez vezetett. Az ezután történteket a legtöbben ismerik, Slash-nek volt egy - máig eldönthetetlen, hogy sikeres, vagy sikertelen - Velvet Revolver-szakasza, később szólókarrierbe kezdett, Rose pedig botrányokkal kikövezett úton vitte tovább az eredeti nevet. Az énekes patáliái (legutóbb az derült ki, hogy egyszer azért késett órákat egy koncertről, mert egy Tini Nindzsa Teknőcök filmet nézett) egy dologra mindenképpen jók voltak: a frontember elhalványuló népszerűsége lehetőséget adott az ikonikus hajkoronás gitárosnak arra, hogy teljesen jogosan ő lehessen a Guns N' Roses-örökség gondozója, ma már a zenekar említésére legtöbbeknek az ő neve ugrik be elsőként.

Axl Rose a zenekara Rock and Roll Hírességek Csarnokába való beiktatását is kihagyta 2011-ben, most viszont úgy tűnik, oldódik a feszültség a zenészek között. Tegnap mindenesetre Slash adott egy interjút egy svéd televíziónak, amiben arra a kérdésre, hogy valóban újra barátok-e a hírhedt frontemberrel, azt válaszolta: "Igazából már rég ideje volt, hogy kibéküljünk. Jelenleg minden oké köztünk. A negatív dolgokat, amik körülvettek minket, elűztük." De amikor a riporter belebátorodva visszakérdezett, hogy akkor ezek szerint ugye van esély az őszenekar újjáalakulására, akkor Slash dobatta a témát.  (A Guns N' Roses jelenlegi felállásából egyébként az utóbbi hónapokban ketten is kiléptek, mindketten gitárosok), )Van egy olyan érzésünk, hogy a következő hónapokban ez a történet tovább fog szövődni, Rose válasza például biztosan nem késhet sokat. A kérdés azonban adott: jó lenne egyáltalán a 2015-ben összeállt Guns N' Roses?

https://recorder.blog.hu/2015/08/23/kibekulhetett_slash_es_axl_rose
Kibékülhetett egymással Slash és Axl Rose
süti beállítások módosítása