Az eklektika jegyében indul neki a hétvégének a Corvintető!

2015.08.13. 12:48, Recorder.hu

corvinteto_150814_650.jpg(X) Csütörtöktől ismét beindul a hétvége a Corvintetőn, ahol ezúttal egy nagyszabású csajbuli veszi kezdetét. Ezen a héten a hazai underground négy emblematikus női alakja érkezik a 4per4-re, akik négy különböző stílusban pakolják majd a négynegyedet - vagy nem is annyira négynegyedet.

A sort közölük DJ Ren nyitja, akit a Bladerunnaz csapatából ismer a hazai közönség, majd rögtön utána Nora Matisse veszi át a keverőpultot a maga összetéveszthetetlen eleganciájával és stílusával. Velük együtt pedig, a hazai proper vonalból Vatsanah fogja rendbe rakni a keverőpultot, illetve érkezik Igor Halushkin is a Cooperate-ből, hogy tisztességesen fel legyen mosva technóval is a tánctér a legnívósabb zenei eklektika után.

Esemény: https://www.facebook.com/events/870849416328889

Pénteken Secret Reality, amely eredetileg egy szűk körű baráti hiphoptalálkozónak indult, de végül annyi ember jött össze, hogy végül egy nagyszabású underground találkozó kerekedett belőle. Ennek szellemében most a Corvintetőn reggelig fog tartani a rap, amit időben el is fognak kezdeni, viszont minden bandának 20 perce lesz a performanszra. Már délutántól kezdődik a gyülekező, ahol breakesek fognak repkedni, DJ-k tartanak bemutatókat, és graffitisek festenek.

Esemény: https://www.facebook.com/events/917649368308894

Szombaton délután a CultUS és a Contra Mundum közösen veszi birtokába a Teraszt és a nyári meleget, mégpedig egy rendhagyó esemény keretében, ahol egy NAPPALI party keretein belül invitálja a nagyérdeműt a Corvintetőre Andras Toth, Nigel Snorter, Andras Bader aka Andre, Po:ti és Stereostrip zenei vezényletével.

Esemény: https://www.facebook.com/events/934418799929620

A szombat este fénypontjaként pedig Jay Lumen fog érkezni a Tetőre, aki nemrég akkora teltházat csinált a legendás ibizai Amnesia-ban, amilyet a klub vezetői is nagyon régen láttak már. A Be Massive különleges vendégeként pedig most ismét Budapestre érkezik a magyar világsztár, ahol garantáltan a város egyik legjobb technobulija feg kerekedni ezáltal.

Esemény: https://www.facebook.com/events/1638639976372617

Címkék: corvintető
https://recorder.blog.hu/2015/08/13/az_eklektika_jegyeben_indul_neki_a_hetvegenek_a_corvinteto
Az eklektika jegyében indul neki a hétvégének a Corvintető!
süti beállítások módosítása