Jon Stewart Bruce Springsteennel vett érzelmes búcsút

2015.08.10. 14:55, subrecorder

screen-shot-2015-08-06-at-11-24-00-pm.png

Több mint másfél évtized után Jon Stewart humorista-újságíró-véleményvezér otthagyja az őt híressé tevő műsort, a The Daily Show-t, az utolsó adás pedig érthetően igen érzelmes lett. A végén maga a Főnök, Bruce Springsteen adott elő két dalt az E Street Banddel közösen.

Jon Stewart 16 évnyi műsorvezetése alatt kétségkívül nem csak humorista körökben lett az egyik legbefolyásosabb személyiség az Egyesült Államokban, de az utóbbi években már tényleg csak az nem figyelt arra, amit a Comedy Centralon a The Daily Show-ban mondott, aki egy föld alatti bunkerben élte az életét. A híreket amúgy egyáltalán nem követő amerikaiak millióinak vitte el otthonába a világpolitikát ironikus, mindenki számára érthető és véleményezhető formában, több interjút készített a legbefolyásosabb politikusokkal (köztük Barack Obamával is), ennek ellenére soha senki nem volt biztonságban a humora elől.

A Daily Show-nak mindig is fontos része volt az élő zenés zárás, az utolsó Jon Stewart által vezetett adásra pedig természetes, hogy egy igen nagy nevet kellett behozni a szerkesztőknek, ami sikerült is, a műsorvezető egyik kedvence, Bruce Springsteen volt a vendég. A Főnök ráadásul régi háttérzenekarával, az E Street Banddel közösen lépett fel, akikkel már több mint egy éve nem játszott színpadon. Két dalt adtak elő, az 1999-es Land Of Hopes And Dreams-t és az 1975-ös Born To Runt, mely alatt már az egész stáb a közönséggel együtt táncolt. A tökéletes pillanatot itt lehet megnézni:

 

https://recorder.blog.hu/2015/08/10/jon_stewart_bruce_springsteennel_vett_erzelmes_bucsut
Jon Stewart Bruce Springsteennel vett érzelmes búcsút
süti beállítások módosítása