Vadmacska lesz a Disclosure új albuma

2015.06.08. 11:47, subrecorder

disclosure_9.jpg

Alig pár nappal ezelőtt mutattuk be Disclosure második albumának első single-jét, a Lawrence-tesók most bejelentették érkező lemezük megjelenési dátumát, címét és néhány közreműködő nevét is.

Az első hivatalos új Disclosure-kislemez, a Gregory Porter dzsesszénekessel közös Holding On ugyan még nem lett annyira felkapott, mint azt elég sokan (mi is) várták, de most az album bejelentésével egészen biztosan nagy löketet kap majd ez a dal is. A múlt hétvégén zajlott Guy és Howard Lawrence saját fesztiválja, a Wild Life, és ők ezt az alkalmat választották arra, hogy megmutassák végre, min is dolgoztak az elmúlt két évben. A szeptember 25-én megjelenő második Disclosure lemez címe Caracal lesz, ami egy macskaféle állat, a sivatagi hiúz neve (magyarul hívjuk karakálnak is). Hogy miért pont ez, arra Howard adott választ: "A karakál egy elképesztő vadmacska, aminek tavalyi turnénkon lettem a rabja. Egyszerűen csak imádom a kinézetüket, a mozgásukat, és hogy kevesen ismerik őket. Tökéletes választásnak tűnt a Wild Life promóanyagaihoz és a második lemezünk vizuális anyagaihoz is, és ahogy készült a lemez, nyilvánvalóvá vált, hogy címként is működik."

A Disclosure-től megszokhattuk a rengeteg énekes közreműködőt, ezekből a Caracalon sem lesz hiány. Sam Smith, az AlunaGeorge és a London Grammar után ezúttal az eddig már ismert Gregory Porteren kívül szerepel a lemezen Nao, a Lion Babe, valamint Kwabs is. A bejelentéshez érkezett egy rövid trailer is, melyben a múzsának beállított macskafélét láthatjuk az eddig bejelentett közreműködők árnyékképe előtt. Lejjebb megmutatjuk a lemez borítóját is.


A Disclosure szeptember 25-én megjelenő második albumának hivatalos beharangozója:


a Holding On:


a Caracal borítója:

caracal.jpg

Címkék: disclosure
https://recorder.blog.hu/2015/06/08/vadmacska_lesz_a_disclosure_uj_albuma
Vadmacska lesz a Disclosure új albuma
süti beállítások módosítása