Uralni fogja a nyarat a Disclosure új kislemezdala

2015.05.27. 14:19, subrecorder

disclosure_8.jpg

Erős hónapja van a Disclosure-nek, május elején megosztották első igazi új dalukat a 2013-as Settle albumuk óta, most pedig itt van a régóta készülő második lemezük első hivatalos single-je,a Holding On, melyen Gregory Porter énekel. Készüljünk fel, mostantól mindenhol ezt fogjuk hallani!

Howard és Guy Lawrence európai, majd világszintű befutása után sok rajongó félt attól, hogy a testvérpár azelőtt is popérzékeny zenéje átfordul a ló túloldalára és kizárólag a rádiólejátszásokra mennek rá, szakítva klubzenei gyökereikkel. Május elején bemutatott új dalukkal, a beszédes című Bang That-tel középső ujjat mutattak ezeknek a véleményeknek, egy igazi klasszikus értelemben vett house-himnuszt kaptunk tőlük, ami után mindenki megnyugodhatott: a Disclosure nem szándékozik elárulni senkit. Ezt a trekket ugyanakkor nem a készülő második albumuk első kislemezének szánták a Lawrence-fiúk, csak azért osztották meg, hogy könnyebb legyen a várakozás.


LOPTA VOLNA LEGNAGYOBB SLÁGEREINEK SZÖVEGÉT A DISCLOSURE? SZERENCSÉRE NEM.

Egy hónapig pont ki is húztuk vele, most pedig itt van a Holding On, amely már hivatalosan is az új lemez előfutára és így persze poposabb is, mint a Bang That. A Gregory Porter dzsesszénekessel felvett soulos garage house szerzemény felveszi a versenyt a Disclosure előző lemezén található olyan bődületes slágerré váló dalokkal, mint a Latch, vagy a White Noise. A Holding Ont egyébként Howard, Porter és Jimmy Napes dalszerző írták, eredetileg zongoraballadának, aztán az idősebbik Lawrence, Guy dolgozta át az általunk is hallható végleges verzióba. Hogy a teljes lemezük mikor jelenik meg, azt nem tudni, legutóbb annyit nyilatkoztak, hogy rengeteg vendégelőadóra lehet számítani és ha nyárig nem is készülnek el, még idén egészen biztosan hallhatjuk az anyagot. Addig is készüljünk fel, hogy ez a dal fog mindenhonnan szólni az elkövetkezendő hónapokban - mi nem bánjuk!


A Disclosure és Gregory Porter közös új száma, a Holding On:

https://recorder.blog.hu/2015/05/27/uralni_fogja_a_nyarat_a_disclosure_uj_kislemezdala
Uralni fogja a nyarat a Disclosure új kislemezdala
süti beállítások módosítása