Magyarradar – OZMO

2015.05.08. 17:30, rerecorder

ozmo_ny.jpg

Indiepopban kevésbé megszokott hangszert - hegedűt - párosít hagyományosakkal - zongora, dob, basszus - a budapesti OZMO kvartett, mely így amolyan barokkos pophangzást ér el - remek bemutatkozó EP-jén, az áprilisban megjelent Bonzon is. The Divine Comedy-rajongóknak is ajánljuk!

Megalakulás éve: 2013.

ozmo_valyo_2015_band.jpgTagok: Péter Benjámin (hegedű), Hajnal Márton (billentyű), Huszár László (ének, basszusgitár), Kaderják Péter (dob).

Stílus: indie, progresszív, alter, pop, folk, jazz, bármi.

Hatások: Nagyon sokféle zenét hallgatunk. Szinte naponta frissül az OZMO „Mai kedvenc” című levelező rovata, ahol egymásnak ajánljuk új felfedezéseinket, itt klasszikustól a popig minden van, de a legnagyobb hatással mégis egymásra vagyunk.

Kiadó: Még nincs.

Történet: A kezdeti időszakban többféle stílusba belenyúltunk (Laci az antiszociális vegán terepfutó grafikus és Marci a kutató, ökofalu alapító), és jó pár hangszer is megfordult a zenekarban, de az igazi OZMO hanghoz Benó (tépelődő pályaelhagyó klasszikus zenész) és Petya (elvált szörfös, fiatal mérnök, apuka) érkezése kellett. Ontjuk magunkból a zenéket, hetente jönnek az újak, de lételemünk a jammelés is. Próbán, koncerten, mindig.

ozmo_bonz.jpgMegjelenések: Bonz című kislemezünk 5 dallal. Online, és magánkiadásban cd-n.

Küldetés: Szeretnénk, ha a zenénk eljutna azokhoz, akiket megérinthet. Koncerten különleges, euforikus élmény a zenében való intenzív kapcsolódás magunkhoz, egymáshoz, a közönséghez. Most nehéz figyelmen kívül hagyni azt az óriási hatás-, és elvárás áradatot, ami mindenkit ér, de mégis az a legfontosabb, hogy mindig arra figyeljünk, ami belülről jön. TRÚSÁG.

Jövőkép:  A színpadon meghalni. Egyszerre.

Mellékprojektek: Nincsenek.

Szexepil:  Nincs semmilyen szexepil.

Legnagyobb eredmény, elismerés: Fiatal zenekarként minden visszajelzésnek örülünk. Ha valaki elmondja mit adott neki a zenénk, vagy csupán eljön a koncertünkre, az számunkra mind elismerés, mert csodás dolog megtapasztalni, hogy megértenek minket. A legnagyobb eredményünk pedig, hogy a kislemezzel eljutottunk egy következő szintre, és megjelenhetünk olyan helyeken is, mint ez az online zenei magazin.


az OZMO legközelebb május 9-én lép fel, a Gólyában, Facebook-eseményoldal


az OZMO Bonz című ötszámos EP-je: 


OZMO-web

Címkék: ozmo magyarradar
https://recorder.blog.hu/2015/05/08/magyarradar_ozmo
Magyarradar – OZMO
süti beállítások módosítása