Klippremier! Bogoz: Nekem így jó

2015.04.13. 11:00, Frontrecorder

bogoz.jpg

A 2011 óta működő, szellemes hangszerelésű, dallamos alterpopot játszó Bogoz tavaly februárban adta ki bemutatkozó albumát, melyről a Nekem így jó című dalhoz készült a zenekar első videoklipje, az élet kifürkészhetetlenségéről.

Bogoz Balogh Csaba Csé énekes-gitáros-billentyűs-dalszerző köré épül (Kalmár Tibor basszusgitárossal és Prommer Patrik dobossal), az Azt hiszem, mégis viszem a szívem című lemezről a vonósokkal színesített, lassan sodró Nekem így jó pedig egyenesen a frontember életéről szól, és mint mondja, azért különlegesen fontos a számára, mert "ez volt az egyik első dalom, ami felépítette a zenekart és engem is, mint dalszerzőt". Egyérelmű volt az is, hogy ehhez a dalhoz forgassák első klipjüket, mivel "teljesen beette már magát a zenekar és a rajongóink bőre alá". A filozofikus kisfilmhez absztrakt látványvilágot képzeltek el a tagok, aztán a rendező, Holtai Gábor javaslatára életszerűbb jeleneteket is forgattak, szerepjátszás nélkül. "Az, hogy magamat kellett alakítanom külön élmény volt, és élmény volt látni, ahogy - az egyébként profi - stáb tagjai egyre több és több energiát mozgósítanak, hogy kihozzuk a lehetőségeinkből a legtöbbet, akkor is, ha éppen fagyos északi szélben kell forgatnunk. Sok szálat megmozgattunk, az utómunka egyes részei például Londonban zajlottak" - meséli Csé a klipről, melyben feltűnik a jellegzetes arcú Varga Tamás színész, szinkronszínész is.

A Bogozt koncerten legközelebb április 17-én a Gozsdu Manó Klubban a Jurij vendégeként lehet megnézni (Facebook-esemény), az első videoklipjüket pedig itt alább:


és a Bogoz debütáló albuma:

https://recorder.blog.hu/2015/04/13/klippremier_bogoz_nekem_igy_jo
Klippremier! Bogoz: Nekem így jó
süti beállítások módosítása