Te vagy a legeslegjobb? - verseny a Sennheiser új digitális mikrofonsorozatáért

2015.02.05. 12:00, subrecorder

10952399_1051791168181485_2882775647334481411_n.jpg

(X) Új, vezeték nélküli digitális mikrofoncsaládot, a D1-est dobta piacra a Sennheiser. Tíz szett, és egy profi videoklip is a tiéd lehet, ha nevezel a The One And Only című klasszikus feldolgozási versenyére, a Sennheiser jóvoltából ezen a weboldalon.

312.jpgA D1-essel nem kell frekvenciabeállítással, adó- és vevőegységek párosításával bajlódni - hogy az emberi hibalehetőséget kiküszöbölje, a D1-es ezt maga elvégzi automatikusan. Gyakorlatilag semmi mást nem kell tenned, csak bekapcsolni a rendszert” – mondta Martin Fischer, a Sennheiser termékmenedzsere. „A többi automatikusan történik. Pillanatok alatt készen állsz a zenélésre – megfelelő jelszintekkel és stabil vezeték nélküli kapcsolattal.” A D1 a 2.400-2.483,5 MHz-es tartományban működik, amely világszerte engedélymentes, így nem kell a rendszert regisztrálni, vagy a sávhasználatért fizetni. Az ew D1 folyamatosan ellenőrzi környezetedben a teljes 2,4 GHz-es sávot, hogy optimális teljesítményt garantáljon számodra” – tette hozzá Fischer. Az evolution wireless D1 az iparág-vezető aptX Live® kodeket használja, így aztán kiváló hangminőséget és széles dinamika-tartományt biztosít az énekhez, a beszédhez és a hangszerek számára. A D1-es rendszer komplett formában 2015 márciusától lesz kapható zeneüzletekben.

A D1-es mikrofoncsalád bejelentésével együtt versenyt is hirdetett a Sennheiser, melynek során Chesney Hawkes The One And Only című klasszikusát kell feldolgozniuk a jelentkezőknek. Az első tíz helyezettnek fantasztikus új D1 vezeték nélküli mikrofonszett jár és számos egyéb nyerési lehetőség is kínálkozik: az első 20 érvényes nevező, valamint a közönség által megszavazott első tíz legjobb feldolgozás egy evolution vezeték nélküli D1 énekes szettet kap. A végső nyertest és a többi dobogóst a közönségszavazatok alapján megválasztott első 20 helyezettből egy szakmai zsűri választja ki. Ha szívesen neveznél, zenekaroddal, vagy önállóan készíts videofelvételt, amint a The One And Only-t játsszátok, majd ezt a felvételt töltsd fel a YouTube-ra. Azután keresd fel a www.sennheiser-D1.com weboldalt és küldd el nevezésedet. A versenyre 2015. január 21-től május 10. éjfélig lehet nevezni. Ugyan ezen a honlapon lehet szavazni is a kedvencekre, egészen május 19-ig. A fődíjat elnyerő győztes, valamint a második és a harmadik helyezett nevét 2015. június 1-jén jelentik be. Ne maradj ki belőle!


A verseny hirdetése:


az eredeti dal videója:

Címkék: sennheiser
https://recorder.blog.hu/2015/02/05/te_vagy_a_legeslegjobb_verseny_a_sennheiser_uj_digitalis_mikrofonsorozataert
Te vagy a legeslegjobb? - verseny a Sennheiser új digitális mikrofonsorozatáért
süti beállítások módosítása