Két, egymástól NAGYON különböző feldolgozás érkezett Frank Oceantől és a FIDLAR-tól

2015.01.17. 16:37, subrecorder

tumblr_m84ubvr4dt1qa42jro1_1280.jpg

Az elmúlt 24 órában két igen meglepő feldolgozást is kaptunk, amelyek annyira eltérnek egymástól, hogy természetesen csak és kizárólag együtt tárgyalhatjuk őket. Frank Ocean egy érzelmes Isley Brothers-balladát osztott meg, a FIDLAR pedig egy Sheryl Crow-slágert dolgozott át halálosan viccesre.

Frank Ocean nem túlozta el a zenei megjelenéseket channel ORANGE című 2012-es mesteri bemutatkozó albuma óta, mindössze egy rövid, elvont hangképet osztott meg a Tumblr-oldalán tavaly év közben, pedig állítása szerint folyamatosan dolgozik a második lemezén. Ennek idén már meg kell jelennie és talán az ex-Odd Future-tag is érezte, hogy ideje adni már valamit a rajongóknak (pl.: nekünk), akik tűkön ülve várják az eljövetelét, ezért tegnap éjjel, ismét a Tumblr-jére feltöltött egy hozzá illően érzelmes Isley Brothers-feldolgozást. Az 1976-os At Your Best (You Are Love) már az eredeti verziójában is szép, de Ocean még szívszaggatóbbá varázsolta. A dal legvégén ráadásul egy egyértelműen máshonnan való bevágást is hallhatunk, ez talán már tényleg az énekes második eljövetelét előlegezi meg.


Frank Ocean Isley Brothers-feldolgozása:


Most, hogy a szívünk már megszakadt, a rekeszizmunkon a sor, a FIDLAR pedig gondoskodik róla, hogy véletlenül se szomorkodjunk. A kaliforniai streetpunkok két évvel ezelőtt hozták ki korrekt debütáló lemezüket, azóta pedig inkább vicces videóikkal hívták fel magukra a figyelmet, mint új dalokkal. Mostani Sheryl Crow-feldolgozásuk is valószínűleg egy elég durva este eredménye lehet, amiről egyik tagnak sincs semmilyen emléke, csak a dal végső verzióját találták meg reggel a számítógépükön. Az 1996-os If It Makes You Happy popját a verzékben megőrizték, de a Crow-verzióban is hangosabbra vett refrént itt szinte parodisztikusan feltekert hangerőn ordítják a srácok. Ráadásul a dal eredeti videóját vágták a felvétel alá, olyan egyveleget alkotva ezzel, ami pont annyira elszállt, hogy majdnem elhisszük, hogy igazi, de közben marha vicces az egész. Egyébként a FIDLAR második albuma is készül.


A FIDLAR Sheryl Crow-feldolgozása, kicsit érdemes lejjebb tekerni a hangerőt meghallgatása előtt:

https://recorder.blog.hu/2015/01/17/ket_egymastol_nagyon_kulonbozo_feldolgozas_erkezett_frank_oceantol_es_a_fidlar-tol_kesz
Két, egymástól NAGYON különböző feldolgozás érkezett Frank Oceantől és a FIDLAR-tól
süti beállítások módosítása