Jazzékiel egy brit modellügynökség videójában

2015.01.13. 13:57, rerecorder

jazzekiel_ny.jpg

Az utolsó simításokat végzi a Jazzékiel visszatérő lemezén, a februárban érkező Másokat szeretni című anyagon, és az albumteaser után egy újabb dalrészlet hallható róla - meglepő módon egy brit modellügynökség videójában.

A dalrészlet a brit GQ magazinban debütált, az AMCK modellügynökség új teaservideójaként. A klipet a jelenleg Londonban alkotó Martin Wanda divatfotós rendezte és ő választotta aláfestő zenének a zenekar hamarosan megjelenő Másokat szeretni című albumának záródalát. Az ügynökség az egyik legkeresettebb exkluzív férfidivat modell közvetítő és az egyetlen, kizárólag a legfrissebb férfi arcokkal foglalkozó cég a szigetországban. A Dorian Gray-hangulatban forgatott filmnek a festői Cliveden House adott otthont. A dal címe elég titokzatos: Régi L████ .

Jakab Péter frontember elmesélte hogyan került egy még ki sem adott daluk egy brit modellügynökség videójába: "Wanda már korábban is használt különböző vizsgamunkáihoz Jazzékiel-számokat és most is azzal keresett meg minket, hogy használná egy régebbi dalunkat, mi pedig megmutattuk neki a majdnem kész lemezanyagot és talált benne olyan dalrészletet, ami megtetszett neki."

A klip itt látható.


JAZZÉKIEL-INTERJÚNK A ZENEKAR TELJES KARRIERJÉRŐL, AZ ÚJRAKEZDÉSRŐL.

A tízszámos nagylemez jövő hónapban jelenik meg fizikai és digitális formátumban egyaránt a Mamazone gondozásában. A Jazzékiel vidéken és a fővárosban is bemutatja majd az albumot.


egy privát YouTube-videóról készült printscreenen böngészhető a lemez dallistája: jazzekiel_2.jpg


ez pedig egy részlet a borítófüzetből: jazzekiel.jpg

 


a lemez teasere: 

https://recorder.blog.hu/2015/01/13/jazzekiel_egy_brit_modellugynokseg_videojaban
Jazzékiel egy brit modellügynökség videójában
süti beállítások módosítása