Michael Stipe-ot elárverezték 25 centért, de legalább újra énekel

2014.12.19. 12:59, subrecorder

michael-stipe-608x481.jpg

Stephen Colbert kilenc év után otthagyja esti műsorát, az amerikaiak által rendkívül kedvelt Colbert Reportot, de csak azért, hogy átvegye a visszavonuló David Letterman helyét a Late Showban. A Colbert Report utolsó hetében rengeteg érdekesség történt, például egy kiárusításon a műsorvezető eladta már nem használt cuccait... köztük Micheal Stipe-ot, az R.E.M. volt frontembert is... 25 centért.

Michael Stipe olyannyira rendszeres vendége volt a Colbert Reportnak, hogy visszetérő poént is csináltak belőle, sokszor jelent meg a semmiből, a házigazda R.E.M. szövegrészletek formájában kommunikált vele, természetes, hogy a műsor utolsó adásaiban is megjelent - a legviccesebb friss szereplése során Colbert Stipe-ot "feltette a polcra". A háttérsztori az, hogy miután 2011-ben feloszlott az R.E.M., Colbert annyira szomorú lett emiatt, hogy Stipe-ot félretette a polcára, állandó gyűjteményébe, ahol három évig várakozóállásban ücsörgött az énekes, és csak akkor szállt le, amikor nagy szükség volt rá. Most pedig, hogy vége van a műsornak, Colbert garázsvásárt rendezett, hogy megszabaduljon az általa többé már nem használt vackoktól, csecsebecséktől, köztük, naná, hogy a polcán ücsörgő legendától is. A geg során lassan már minden elkel, de szegény énekes még 25 centért sem kell senkinek. Végül, bár nem látszik, de minden bizonnyal az INGYEN ELVIHETŐ feliratú kukás zacskóban végzi, az utca szélén.


EBBEN AZ R.E.M.-VIDEÓBAN JAMES FRANCO A GREASE FŐSZEREPLŐJÉT JÁTSSZA.

Stipe egyébként az R.E.M. feloszlása óta tudatosan maximum csak a zuhany alatt énekelgetett (mindössze 2012-ben volt egy segélykoncertes szereplése a Coldplayjel és 2013-ban szerepelt egy kalózdalos feldolgozáslemezen), az utóbbi napokban azonban ez is megváltozott. A CBS csatorna reggeli műsorának egy hete adott interjújában beszélt arról, hogy hiányzik neki a színpad, de szólókarriert továbbra sem tervez, az anyazenekar újraalakulására pedig nem lát semmi esélyt. Végül múlt pénteken, a Sandy-hurrikán áldozatainak megsegítéséért rendezett sztárparádén tért vissza, Chris Martin Coldplay-frontemberrel közösen adta elő a Losing My Religion című R.E.M.-klasszikust. Ha már így nagyon benne volt, még a következő este, szombaton szerepelt vendégként a Colbert Reportban (hol máshol), itt pedig a Good King Wenceslas című karácsonyi dalocskát dúdolta el a műsorvezetővel és Mandy Patinkin színésszel. Ha még nincs karácsonyi hangulatod, kivel mással lenne érdemes beindítani azt, mint Michael Stipe volt R.E.M.-frontemberrel?


Michael Stipe a Losing My Religiont énekli - újra:


A Colbert Report utolsó adásának zárószáma, olyan hírességek feltűnésével, mint Bill Clinton, Randy Newman, James Franco, Jeff Tweedy (Wilco), Cindy Lauper és természetesen Michael Stipe:


az R.E.M. énekese még 25 centért sem kell senkinek:

https://recorder.blog.hu/2014/12/19/michael_stipe-ot_elarvereztek_25_centert_de_legalabb_ujra_enekel
Michael Stipe-ot elárverezték 25 centért, de legalább újra énekel
süti beállítások módosítása