A 2015-ös Sziget fesztivál első bejelentett fellépői között Alt-j és a Florence And The Machine

2014.12.18. 14:35, rerecorder

sziget_2015.jpg

A Sziget - mintegy karácsonyi ajándéknak szánt - 2015-ös fellépőinek első bejelentésével igyekezett mindenkinek kedvezni kicsit, van itt menő brit indie / pop és a biztos sikert jelentő visszatérő is bőven, mindez pedig az early bird-jegyek eladását hivatott ösztönözni.

A Sziget 2015 első bejelentetett fellépői között tehát az idén vegyes fogadtatású második albumával visszatért Alt-j és az új lemezzel várhatóan jövőre jelentkező Florence And The Machine a két legjobb név (utóbbinak 2011-ben volt utoljára friss albuma), Florence-ék augusztus 11-én, a Nulladik napon lépnek fel főműsoridőben. Sziget-visszatérő a Babylon Circus (ők szinte tiszteletbeli házizenekar), Jose Gonzalez svéd dalszerző-énekes és a Subways nevű másodvonalas indie-rockzenekar, de járt már Magyarországon többször is a szintén most bejelentett elektrosoulpopos Jamie Woon és az elektrorockos Awolnation is, akárcsak az elektrohouse-os Blasterjaxx, a svájci popzenekar, a Kadebostany pedig elmaradt decemberi akváriumos koncertjét pótolja be a Szigeten. Ja és lesz egy francia produkció, a Fauve is.

Az early bird-jegyek december 31-ig válthatók, ha valaki ezek alapján már tuti ott szeretne lenni egész héten.


az Alt-j egyik idei klipes dala, az Every Other Freckle


http://www.sziget.hu/fesztival

https://recorder.blog.hu/2014/12/18/a_2015-os_sziget_fesztival_elso_bejelentett_fellepoi_kozott_alt-j_es_a_florence_and_the_machine
A 2015-ös Sziget fesztivál első bejelentett fellépői között Alt-j és a Florence And The Machine
süti beállítások módosítása