Premier! Tea Road: Flow EP

2014.12.17. 14:00, Frontrecorder

flow_ep_cover.jpg

A budapesti Tea Road 2014-et egy háromszámos EP-vel zárja le, mely az elmúlt egy évüket reprezentálja, így a vadonatúj Flow mellett helyet kapott rajta az idén megjelent (nálunk debütált) két daluk, a Budapest és a Closer, utóbbi újrakevert verzióban.

A Tea Road mindhárom dalt egy időben rögzítette még az év elején, viszont az évre elosztva, egyesével adagolták őket. Az augusztusban megjelentetett Budapestet a gyulai No Silence Studióval kevertették, és annyira meg voltak elégedve a végeredménnyel, hogy a soron következő dal keverését is rájuk bízták, sőt, arra is volt idejük, hogy a márciusban kiadott Closert újrakeverjék velük - így állt össze ez az EP.

"A nyitó Flow az eddigi legkeményebb számunk. Sikerült azt megcsinálni ezzel a dallal, hogy már egy évvel ezelőtt elkezdtük játszani a koncerteken és folyamatosan tudtuk csiszolni, egészen a megjelenésig. A Closerbe az újrakeverés mellett belecsempésztünk egy-két apró változtatást is és a hangzás is vastagabb lett az eredeti verziónál. A Budapest esetében viszont egy az egyben az eredeti mixet hagytuk meg, nem változtattunk semmit rajta. A Flow-val szépen ívet adnak az EP-nek, a végére a nyitó szám riffközpontú témáit is visszahozza" - summázza az EP-t Bereczki Zoltán, a zenekar vezetője.

A Tea Road legközelebb januárban koncertezik, itt már eddig nem hallott dalokat is játszanak és tesztelnek, most viszont még jöjjön három régi-új, a Flow EP formájában:

https://recorder.blog.hu/2014/12/17/premier_tea_road_flow_ep
Premier! Tea Road: Flow EP
süti beállítások módosítása