Klippremier! Péter Szabó Szilvia: Bíbormadár

2014.12.12. 13:00, rerecorder

pszsz.jpg

Péter Szabó Szilvia a Nox énekeseként vált ismertté és hatalmas népszerűségű országos sztárrá, aztán néhány évig külföldön élt és alkotott, majd tavaly adta ki első szólólemezét, a Revolutiont, amit hamarosan követ egy újabb nagylemez, és amit máris beharangoz egy - a Compact Discós - Lotfi Begivel készült friss szerzemény, rögtön egy merész videóval! Senki sem az, akinek látszik.

A részben nemzetközi szerző- és producergárda által készített Revolution után Péter Szabó Szilvia ismét egy poplemezzel jelentkezik 2015-ben, és ezúttal is több szerzővel és producerrel dolgozik az énekesnő, közülük az egyik Lotfi Begi, akivel (és Harmath Szabolccsal) a Bíbormadár című számot is írták: "Begi nagyon jó fej, nagyon sokat nevettünk a dal elkészítése során. Nyitott volt az ötleteimre és vagy meggyőzött, hogy ne így használjuk, vagy kreatívan beépítette azokat" - mondja Péter Szabó Szilvia a közös munkáról. "Nagyon sokat jelent nekem ez a dal. Talán per pillanat mindent! A lelkem egy kicsiny szeletkéjét írtam ki magamból!" A dal részben mutatja a következő album megszólalását, de az új lemez sokszínű is lesz: "hamarosan mindenki hallhatja, jövő év első felében jelenik meg, még most is keményen dolgozunk rajta!"

A dalhoz készült klip a rendező, Tóth Gergely ötletéből született, ezt bontották tovább közösen az énekesnővel. "A szám szövegéhez igazodva szerettünk volna egy elgondolkodtató klipet készíteni, amiben senki sem az, akinek elsőre látszik. Begi például egy érzékeny gengsztert alakít. Az első ítélet nem mindig a legjobb, meggondolatlanul véleményt formálni sokszor hibás döntés." 

A klipben az énekesnő az eddigi legmerészebb ruhaválasztással többet mutat magából, mint korábban bármikor: "Nagyon megtetszett a ruha, a hátulja például olyan, mintha egy henna lenne rajtam. Először én is azt gondoltam, hogy ez már túl sokat mutat, de végül is, úgy szexi, hogy közben takar is, ezért bevállaltam. Nagyon nőiesnek gondolom, gyönyörű a szabása és pont annyit sejtet, amennyi még belefér."

és akkor a Bíbormadár klipje: 

https://recorder.blog.hu/2014/12/12/klippremier_peter_szabo_szilvia_bibormadar
Klippremier! Péter Szabó Szilvia: Bíbormadár
süti beállítások módosítása