Dupla Öröm Bécsben: The Vaselines és Allo Darlin’ két hét alatt!

2014.11.18. 18:36, rerecorder

vaselines-2014.jpg

A szende-aranyos gitárpop hívei nagyon örülhetnek, a közelségéről és koncertfelhozataláról híres osztrák főváros ugyanis két remek előadót is vendégül lát a közeljövőben. Gyámoltalan skót veterán páros és tündéri londoni kvartett kilenc nap különbséggel? Ilyen nem létezhet, pedig de!

The Vaselines @ Chelsea Club
2014. november 20.
Jegyár: kb. 20 euró
Szórakozás faktor: 100 000%

A The Vaselines anno Kurt Cobain egyik kedvenc zenekaraként híresült el, teljesítménye miatt azonban sértő kizárólag a Nirvana-vezér kapcsán emlegetni a bandát (a 2010-es, Sex With An X albumról itt írtunk). Az idei V For The Vaselines is elsőrangú powerpop-szerzeményeket sorakoztat fel a Ramones örökérvényű stílusában, pontosan úgy, ahogy azt két késő negyvenes, elbűvölően szórakoztató skóttól elvárhatjuk; ezzel is feltéve a koronát a 80-as/90-es esztendők fordulóján félbehagyott, az új évezredben mégis bivalymód dübörgő karrierre.

Ordítson az új lemez (X) 35 millió dal a Deezeren. Válaszd hozzá a Telenor 2GB+Deezer szolgáltatáscsomagot!


A SKÓTPOP TÖRTÉNETÉT FELDOLGOZÓ CIKKEINK KAPCSÁN IS ELŐKERÜLT A ZENEKAR.


Allo Darlin’ @ Chelsea Club
2014. november 29.
Jegyár: kb. 18 euró
Fogszuvasodási esély: 100 000 000%

Allo_Darlin_copy.jpg

A kétsoros Wikipedia-oldallal bíró angol mini-Belle & Sebatianöket nem lehet nem szeretni, így törvényszerű, hogy az Allo Darlin’-t is csípje a szerkesztőség. Vattacukor, kandírozott mandula, bocskorszíj és szódás málnaszörp a szádban EGYSZERRE – így képzeld el ezt a bandát. A dalokat színes levélpapírra írják, a turnébuszuk bájjal üzemel, a hangszereik pedig, nos, azok sima hangszerek. De még így is milyen jó!

Próbáld ki az idei albumot és légy ott te is az ősz utolsó előtti napján - (X) 35 millió dal a Deezeren. Válaszd hozzá a Telenor 2GB+Deezer szolgáltatáscsomagot!

https://recorder.blog.hu/2014/11/18/dupla_orom_becsben_the_vaselines_es_allo_darlin_ket_het_alatt
Dupla Öröm Bécsben: The Vaselines és Allo Darlin’ két hét alatt!
süti beállítások módosítása