Házibulizz az Eckü-Egyedi-vezette Berentzen All Stars bandával!

2014.11.03. 17:49, Frontrecorder

berentzen.jpg

(X) Nyolc különböző stílusban mozgó hazai énekes rendhagyó formációjának klipjében kapnak helyet a legütősebb házibuli-videók: a Berentzen All Stars házibuli himnuszához készülő mix-klipbe a nyolc legjobbnak megszavazott felvétel kerül majd be. A jó buli nélkülözhetetlen kellékeinek számító nyeremények –fesztiválbelépő, italcsomag – mellett tehát az első nyolc helyezett bulivideója a hazai könnyűzenei szcéna legkülönbözőbb területeiről érkező arcokkal együtt lesz majd látható. A partisláger zenéjéért Egyedi Péter, a szövegért előbbi mellett Eckü felel, a decemberben debütáló, új klip bulimutatója pedig a versenyben indulókon múlik.

A legnagyobb partik általában házibulikból nőnek ki: jó alapozással lehet igazán jót bulizni. Ezt a hangulatot öntötte dalba a hazai zenei élet 8 énekese, akik pályafutásuk során először álltak össze egy csapattá: Egyedi Peti, az Óriás frontembere, Galambos Dorina, a Mrs. Columbo megálmodója, Eckü a Hősökből, Tanka Balázs a Turbo színeiben, Herrer Sári a Mary Popkids énekesnője, Myra Monoka, akit egy Soerii & Poolek-dalban is hallottunk már, Koszi Janka, aki többek között a Voice tehetségkutató énektanáraként is ismert, és Borsos Oleg a Polar Dearből alkotják a Berentzen All Starst. A zenészek és a Berentzen most játékra hívják a bulifanatikusokat: a legjobb 10 másodperces házibuli-felvételek bekerülnek a Buli előtt házibuli című dal új, decemberben debütáló klipjébe, a nyertes videók beküldői pedig fesztiválbelépőkre és italcsomagokra is számíthatnak.

Az Egyedi Péter és Eckü jegyezte dal eredeti, „ereszdelahajam” klipje  ilyen lett:


November 27-ig lehet játszani a Berentzen italmárka Facebook oldalán, saját házibuli-felvételek beküldésével. Részletek itt:
http://berentzenlikor.hu/hazibuli/feltoltesDe Eckü pontosan elmondja a tennivalókat:

A házibuli-videókkal felturbózott klipet decemberben vetíti le a VIVA, a videó ezután online lesz elérhető.


(A lebonyolításért a Berentzen kreatív ügynöksége, az UP Advertising felel.)

https://recorder.blog.hu/2014/11/03/hazibulizz_az_ecku-egyedi-vezette_berentzen_all_stars_bandaval
Házibulizz az Eckü-Egyedi-vezette Berentzen All Stars bandával!
süti beállítások módosítása