Premier! Žagar: We Are Alone (Eriq Johnson Remix)

2014.10.20. 13:00, Frontrecorder

ZAGAR_UPLIFTED_2014_NEW.jpg

A Light Leaks című tavalyi Žagar-albumról a Space Medusa után a lírai hangvételű We Are Alone a második kislemezdal, melyhez több remix készült, köztük a német Eriq Johnson először itt hallható deep house-átértelmezése.

Zságer Balázs és Ligeti György által szerzett dalból a Žagar is készített egy lendületesebb verziót, emellett itthonról két feltörekvő producer, Deansdale és Sirmo transzponálta a táncparkettre, rajtuk kívül pedig még a hamburgi dj-producer, a Musicheads kiadót vezető Eriq Johnson szabta át az eredetit (neki egyébként nem ez az első Žagar-remixe). "Ez a dal készült el az elsők között a Light Leaks album számai közül, a hangszerelés és a hangulat tekintetében az első lemezünkön megjelent Taste Of Snow nyomdokain halad. Ezt, a kissé meghitt hangulatot fogta meg és szinte fokozta Eriq Johnson deep house remixe - talán ezért is ez a verzió lett a remixek közül a csapat kedvence" - árulta el Zságer Balázs.

A remix-EP október 24-én jön ki világszerte, a megjelenést másnap a G3-ban ünnepli a zenekar, amelynek ez lesz az első őszi budapesti klubkoncertje (Facebook-eseményoldal). A Žagar év végéig még kihoz egy hasonló remixkiadványt a Dream Of A Machine című számból, amelynek a klipjét már le is forgatták. Most viszont jöjjön a We Are Alone Eriq Johnson-féle remixe:

 

itt pedig a többi újragondolásba lehet belehallgatni:

https://recorder.blog.hu/2014/10/20/premier_agar_we_are_alone_eriq_johnson_remix
Premier! Žagar: We Are Alone (Eriq Johnson Remix)
süti beállítások módosítása