Ez hihetetlen! Melegbalhé a t.A.T.u. volt tagjai között!

2014.09.22. 17:06, subrecorder

play2.jpg

Madonna és Britney Spears csókja mellett jó eséllyel az orosz t.A.T.u. tagjai is pályázhatnak 'az utóbbi két évtized leghíresebb leszbicsókja a zenében' címre az All The Things She Said klipjében nyújtott előadásukkal. Nyilván ma már mindenki tudja, hogy az egész akció egy publicitást generáló kamu volt, most azonban - az egyre durvább putyini Oroszország megosztottságát jól lefestve - kiderült, hogy egyikük nem csak hogy nem vonzódik a saját neméhez, de ráadásul még homofób is, mire a másikuk liberális nézeteket valló üzenettel válaszolt. Bulvárrovatunk jelentkezik.

Az orosz lányduó, a t.A.T.u. sikereihez (nem kérdés) nagyban hozzájárult a híres csók és a folyamatos "vajon igen-vajon nem" vita a két tag leszbikusságáról (ez sem kérdés: elég hamar kiderült, hogy mindkettejüknek van ellenkező nemű barátja). Főleg azért, mert a szóban forgó popdalon túl más zenei vonatkozásról nem igazán lehetett beszélni velük kapcsolatban. A 2000-es évek elején berobbant Lena Katyina (képünkön jobbra) és Julia Volkova (és balra) egyes alkalmakra a mai napig összeáll, legutóbb például a Szocsi Téli Olimpia megnyitó ünnepségén láthattuk őket. Úgy tűnik azonban, nincs mindenben egyetértés a t.A.T.u. háza táján!

Julia nemrég egy orosz tévéinterjúban a következőket mondta: "Igen, kitagadnám a fiamat, ha kiderülne, hogy meleg, mert úgy gondolom, hogy egy férfi legyen igazi férfi. Isten azért teremtette a férfit, hogy szaporodjon, ez a természetes. A férfi azért van, hogy segítse a nőt!" - kérjük a Kedves Olvasót, ne hagyja abba az olvasást, egyre jobb lesz! "Nem gondolom, hogy a két nő közötti kapcsolat ugyanolyan rossz lenne, mint a két férfi közötti. Ez a nők szabadsága, hogy ezt megtehetik. A férfiak szabadsága az, hogy annyi nővel lehetnek, amennyivel csak akarnak. Egy férfinak nincs joga ahhoz, hogy buzi legyen! Két lány együtt - hát nem esztétikailag is szebb elképzelni, mint két férfit, amint fogják egymás kezét? Amúgy nem vagyok a melegek ellen, csak azt akarom, hogy az én fiam egy igazi férfi legyen." Figyelem, a legerősebb kijelentést tartogattuk a végére: "Sok meleg barátom van. Úgy gondolom, hogy melegnek lenni még mindig jobb, mint gyilkosnak, tolvajnak vagy drogosnak. Ha ezek közül kell választani, akkor melegnek lenni egy kicsit mindegyiknél elfogadhatóbb."

Ezekre a kijelentésekre reagált Lena a Facebook-oldalán: "Hé mindenki! Mostanában elég sok kommentet látok itt, amik az LMBT-közösséghez való hozzáállásomról és a vallásomról kérdeznek. Egy dolgot elmondhatok: Isten arra tanít minket, hogy szeressünk, hogy legyünk toleránsak és hogy ne ítéljünk el másokat. Én is így gondolom! A szerelem az szerelem és az egy nagyszerű érzés! Úgy gondolom, mindenkinek a saját szabadsága, hogy azt szeressen, akit akar és azzal élje le az életét, akivel akarja! Xoxo

Tanulság nem sok van, mondhatnánk, ám azok, akiket történetesen éppen a t.A.T.u. klipje szabadított fel (mert az akkori "botrányok" sokféle hatása között bizonyára ez is ott volt), most kaptak egy arculcsapást. És nemcsak Julia Volkovától, de áttételesen a mindig mindent kihasználó zeneipari gépezettől is.


a híres szám híres klipje:

Címkék: tatu
https://recorder.blog.hu/2014/09/22/ez_hihetetlen_melegbalhe_a_t_a_t_u_volt_tagjai_kozott
Ez hihetetlen! Melegbalhé a t.A.T.u. volt tagjai között!
süti beállítások módosítása