Fesztiválogatás by The Somersault Boy

2014.08.11. 16:00, Recorder.hu

somersault_fv650.jpg

Figyeljetek csak: vannak zenészek, akik szeretik a zenét! Az új lemezét pár hónapja a Recorderen bemutató The Somersault Boy gitáros-énekese nemcsak csinálni szereti, hanem hallgatni is, sőt nézni is, ahogyan mások csinálják. Kezdjük hát a Sziget Fesztivál hetét Sallai László kedvenc dalain és koncertélményein alapuló Fesztiválogatás-playlistjével: Let's Do A Somersault!

1. Elvis Costello - Accidents Will Happen

Ha nem is a fesztiválszezonban, de ősszel jön Budapestre Elvis Costello, és nagyon jó volna ezt a dalát hallani – tökéletes himnusz az össze-vissza célozgató Ámorról, ami a fesztiválokat sem kíméli általában.

2. Cloud Nothings - Just See Fear

Az idei év egyik legjobb lemeze nekem az új Cloud Nothings-é volt, ez pedig a kedvenc dalom róla. Sajnos a fesztiválszezonban Németországnál közelebb nem nagyon jönnek, pedig jó lett volna itt is hallani ezt a dalt.

3. Falco - The Sound Of Musik (Symphonic)

Ha egy fesztiválon egy nagy zenekarral bármit játszhatnék, akkor ezt biztosan a szett első felébe tenném – a zene ünnepe ez a dal.

4. Manic Street Preachers - Life Becoming A Landslide

A 2011-es turnéjukon hol játszották ezt a dalt, hol nem – a Szigeten akkor pont kimaradt és úgy tűnik, idén sem lesz sajnos, pedig nekem biztosan potyogtak volna rajta a könnyeim.

5. Tove Styrke – Even If I'm Loud It Doesn't Mean I'm Talking to You

Az idei év legjobb kislemezes dala nagyjából minden helyzethez tök jól illik.

6. The Haunted - No Compromise

Ifjúkorom kitörölhetetlen kedvence az At The Gates-ből alakuló The Haunted, akik pár éve az eredeti felállásban játszottak a Szigeten, ki is csinálták az agyamat. Utána ráadásul az énekes Peter Dolving kiszállt a zenekarból, úgyhogy nagy mázli volt, hogy akkor még elcsíphettük őket így Magyarországon.

7. Sugar Minott - Good Thing Going

Ezt a dalt nagyon szeretném egyszer hallani, amikor két koncert közben sorban állok valami itókáért.

8. Madness - Night Boat To Cairo

Hiába volt már itt sokszor a Madness, nekem valahogy mindig kimaradt eddig, pedig ezt a dalt nagyon szeretném élőben hallani, na majd idén!

9. Pulp - Do You Remember The First Time?

Ha van zenekar, ahol tényleg szinte semmi nem jelezte azt, hogy kihagytak majd 10 évet, az a 2011-es Pulp volt. Ezzel a dallal kezdtek és már akkor nyilvánvaló volt, hogy életem egyik legjobb koncertélménye lesz. Így is lett.

10. Magna Carta - Good Morning Sun

A másnapi kellemes ébredéshez és az emlékek rendezéséhez éppen ideális.

Kattints ide, és hallgasd meg a Spotify-on a Somersault Boy fesztiválogatását:

http://bit.ly/RecFV08

(X) A Spotify Premiummal a zenehallgatás valódi élményében lehet részed: reklámok nélkül, kiváló hangminőségben élvezheted kedvenc zenéidet, akár internetkapcsolat nélkül, offline üzemmódban is. A Telekom Music díjcsomagjai és Music opciója hozzáférést biztosítanak a Spotify Premium zeneszolgáltatáshoz. A feltételeket keresd a www.telekom.hu/zene oldalon!

https://recorder.blog.hu/2014/08/11/fesztivalogatas_by_the_somersault_boy
Fesztiválogatás by The Somersault Boy
süti beállítások módosítása