Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

18+ Egy durva este története - okostelefon szemszögből

2014.08.10. 19:36, subrecorder

maceo plex.jpg

Maceo Plex új videójában van minden, amin ki lehet akadni, drogok, vér és persze szex, de közben azért egy érdekes sztorit mesél el, aminek a végén van egy jó kis csattanó is, á lá Smack My Bitch Up.

Az idén a Balaton Soundon is fellépett Maceo Plex (eredeti nevén Eric Estornel) korábban Maetrik alterego alatt is producerkedett, és bár amerikai származású, most Spanyolországban él. Főleg Európában vonz nagy közönséget deep és tech house zenéje, az olyan klubok, mint a Fabric, a Rex vagy a Cocoon természetesen mind megvoltak neki. Friss kisfilmjében, ami a Conjure Superstar című dalához készült, az internet generácóról akar mondani valamit. "Ma már varázsütésre mindenki szupersztár lehet. Egyáltalán a zenéről szól ez még?" - így a producer a videó alatti leírásban. 

A klipben egy bulizni készülő lányduóval kezdünk, az egyikük okostelefonján keresztül nézhetjük végig az este történetét, de nem csak az ő szemszögükből, hiszen alig indulnak el otthonról, már el is lopják a mobilt, innentől pedig többször is gazdát cserél a készülék, bejárva az ismeretlen brit város legsötétebb részeit. A tivornya után még akár happy end is lehetne a sztori vége, de az utolsó pillanatban kapunk egy jó kis csavart. A felvétel módszere, az angol éjszaka naturalisztikus bemutatása és a történet végi csavar miatt sokan hasonlítják a klipet a Prodigy 1997-es, Jonas Åkerlund által rendezett klasszikusához, a Smack My Bitch Uphoz és valóban több jelenetben felderenghet előttünk a véreset hányó szőke nő kalandja, de inkább tisztelgésről van szó, mint koppintásról. És persze a csavar is más.


Maceo Plex új klipjét tényleg csak 18 éven felülieknek ajánljuk:


a Prodigy Smack My Bitch Upja, az összevetés kedvéért:

https://recorder.blog.hu/2014/08/10/18_egy_durva_este_tortenete_okostelefon_szemszogbol
18+ Egy durva este története - okostelefon szemszögből
süti beállítások módosítása