Na, milyen volt Afrika? – Ünnepi KFT-koncert vendégekkel a Budapest Parkban

2014.08.01. 09:14, rerecorder

kft.jpg

(X) Augusztus 8-án a Budapest Parkban ad jubileumi koncertet a KFT, a ünneplésre okot adó esemény a zenekar talán legnagyobb slágere, a 30 éves Afrika.

A KFT zenekar egyik legnagyobb slágerének, az Afrikának a születésnapját ünnepli a Parkban. Ennek örömére egy egyszeri és feledhetetlen koncerttel örvendezteti meg közönségét a zenekar. Meghívott vendégekkel kimondottan erre az alkalomra született produkciókkal varázsolják el a KFT rajongókat és az extravagáns programok szerelmeseit: Hajós András és Hegyi György egy sosem hallott KFT-dal ősbemutatójára készül, lesz közös zenélés a fél Hooligansszel, Csipával és Tóth Tibivel, népzenei meglepetés az ízesen hegedülő Ökrös Csabával, éneklés Danics Dórával, szuahéli ének-nyelvtanpercek az afrikai Serengeti Troupe-pal. 

A KFT-VEL KÉTRÉSZES NAGYINTERJÚT KÉSZÍTETTÜNK.

Aki pedig megunta, hogy mindig itt legyen, igyekezzen, és nyerjen afrikai utaz(gat)ást – plusz spóroljon – az elővételben vásárolt jegyével.

NYERJ AFRIKAI UTAZÁST!

Aki elővételben vásárol jegyet az ünnepi koncertre, stílusosan afrikai utazást nyerhet a Vista Utazási Iroda felajánlásából Egyiptomba.

A sorsoláson való részvételhez az elővételben vásárolt jegy kódját küldd el a kftegyiptom@budapestpark.hu címre. Az elküldéssel hozzájárulsz ahhoz, hogy email címedet a Vista Utazási Iroda promóciós célra a későbbiekben felhasználja.

Facebook-eseményoldal


a megasláger klipje: 

Címkék: kft budapest park
https://recorder.blog.hu/2014/08/01/na_milyen_volt_afrika_unnepi_kft-koncert_vendegekkel_a_budapest_parkban
Na, milyen volt Afrika? – Ünnepi KFT-koncert vendégekkel a Budapest Parkban
süti beállítások módosítása